Схуднути на 10 кг

ЯК ШВИДКО схуднути на 10 кг за тиждень або місяць 
Є найблискучіша дієта на фруктах - за 6 днів: так звана швидка дієта. Потрібно поїсти 9 кг фруктів за даний проміжок часу, вибираючи їх на свій вибір. При цьому будь-яку рідину обмежити до 500мл на день.
Робимо так:
1-й день - 1 кг фруктів,
2-й день - 1,5 кг,
3-й день - 2 кг,
4-й день - 2 кг,
5-й день - 1,5 кг,
6-й день - 1 кг.
Періодичність такої фруктової дієти - 1 рік.
Решта клас фруктової дієти - більш тривалий, однак і більш симпатичний, тому що фрукти потрібно бути в насолоду, не перериваючи при цьому знайомий режим утримання.
Виберіть який-то один тип фруктів.
Приміром, яблучна дієта проходить так:
- В першу седмицю замінити яблуками тільки сніданок;
- Під іншу тиждень яблучної дієти - сніданок і вечеря (опівдні треба випити легкий вегетаріанський обід);
- У третю і четверту тиждень яблучної дієти є тільки яблука (між блоками яблук можна користуватися воду з лимоном або медом);
- На п'яту і шосту тиждень яблучної дієти вдень і ввечері - здорова їжа, яблука тільки на сніданок.
При застосуванні яблучної дієти яблука краще терти на поважної жінки: в такому роді вони надають значну терапевтичну дію.
Нерідко чую, що для схуднення застосовують яблучний оцет. Дієта з його вживанням, а так само сам факт схуднення дуже відкриті, тому пропоную: зверніть свій погляд на інші, більш дієві дієти.
Приміром, ще одна дієта, що відноситься до різновиду «швидкі дієти». Схуднення при її дотриманні відбувається за рахунок очищення організму від шлаків, а значить, і від зайвої ваги.

Питаєте все є таки ЯК ШВИДКО схуднути на 10 кг за тиждень або місяць?
кавунова дієта !!!
І звичайнісінька у виконанні! готуйтесь вже сьогодні до схуднення на 10 кг!

Харчуватися в рамках кавунової дієти необхідно 5-6 разів на день. За це число блоків їжі повинно з'їсти кавуна з розрахунку 1 кг на 10 кг маси тіла. Тобто у разі, якщо ви важите 75 кг, вам необхідно 7,5 кг кавуна розподілити на 5-6 частин.
Кавунову дієту не пропонується продовжувати більше 5 днів (у випадку, якщо є деякі кавуни) та 10 днів (у випадку, якщо в раціон включений хліб). Саме за цей час організм встигне позбутися від шлаків, зайвої води і непотрібних солей.
Ефективність кавунової дієти досить велика. Менше ніж за тиждень ви зможете відвести 3-5 кг. А при хорошому відході з кавунової дієти схуднете і на 8 кг. Однак тут прорахувати необхідно наступний випадок: кращий вихід з дієти - потрібне положення для того, щоб додатковий вага не прийшов ще. Заради цього необхідно ще в переміщення самої або 2-х тижнів після завершення кавунової дієти надходити такими правилами:
- Ваш сніданок повинен бути з вівсяної, гречаної або рисової каші на воді, малого числа сиру або нежирного сиру (можна проміняти одним яйцем);
- Обід - з рибного страви, нежирного м'яса або птиці, а також легкого зеленого салату, заправленого соком лимона або кислих ягід і чайною ложкою маслинової олії;
- Вечеря - знову з кавуна, проте зараз вже з розрахунку 1 кг м'якоті на 30 кг власної ваги.

Ну і останнє:  все сказане - поради для людей, що не мають важких завдань зі здоров'ям. Приміром, яблучна дієта призначається лікарем-дієтологом тільки у випадку, якщо немає проблем з кислотністю шлунка. А дієта на основі кавуна - за відсутності солоденько діабету, хвороб підшлункової залози, каменях у нирках, вроджених аномаліях сечостатевої системи, аденомі передміхурової залози, пієлонефриті, ряді шлунково-кишкових розладів.
Поговоріть зі своїм лікарем, поспілкуйтеся на своєму з'їзді - необхідно обов'язково розмовляти з людьми! Вони допоможуть, вони підкажуть!
І худніть на здоров'я!
Літо - пора не тільки фруктових дієт, однак і овочевих. Часто тих, що худнуть суміщають при вживанні овочі та фрукти, тобто використовують фруктово-овочеві дієти, з різноманітними поєднаннями фруктів і овочів. І ось тут в плані фруктово-овочевих дієт є величезний простір для експериментів. Однак експериментуйте з розумом!

Коментарі