Дієта Марії Сорті

Мексиканська акторка й співачка Марія Сорті знає секрет краси, стрункості й молодості.

По-перше, вона впевнена, що насамперед потрібно досягти гармонії із самим собою, жити в радості й щастя. Якщо людина гарна душею, це не може не відбитися на його зовнішності.

По-друге, щоб бути гарним, потрібно бути активним. Життя в русі дозволяє підтримувати тонус і не страждати від липшего ваги. По-третє, треба нитка багато води, тому що вона прекрасно очищає організм. По-четверте, не зловживати макіяжем, давати шкірі відпочити й побыть без косметики. По-п'яте, треба частіше бувати на свіжому повітрі і швидко похудати. По-шосте, не треба боятися віку. Скільки б не було вам років, вам ніщо не заважає зберігати привабливість, бадьорість й інтерес до життя. А роки несуть не тільки зморщечки, по й мудрість. По-сьоме, не треба курити й зловживати спиртними напоями. По-восьме, варто правильно харчуватися.

Програма харчування, що пропонує Марія Сорті, допомагає плавно зменшити вагу й зберігати бадьорість і скинути зайві кілограми. Води можна пити скільки завгодно.
Дієта Марії Сорті - меню таке:

Дієта для похудання


Перший сніданок - 0,5 тарілки вівсяної каші з 15 ягодами ізюму й 10 ядрами мигдалю (або 5-ю ядрами інших горіхів), 30 грам сиру.

Другий сніданок - в 12.00: 6 ядер мигдалю (або три ядра інших горіхів), свіжий фрукт, бажано невеликий.

Обід - в 14.00: тарілка вегетаріанського супу, 0,5 тарілки рагу з темної квасолі, 90 грам вареного тунця (або окосту індички, або сиру), тарілка салату зі свіжих овочів (можна з картоплею й кукурудзою), два кукурудзяні коржі (або дві скибочки хліба з отрубями).

Полуденок - в 17.00: маленьке тістечко.

Вечеря - в 19.00: 4 їдальні ложки будь-якої легкої їжі, три чайні ложки мела, 8 ядер мигдалю.

Перед сном - невеликий свіжий фрукт, два ядра мигдалю (або два ядра інших горіхів).

А ти хочеш швидко схуднути?

Коментарі