Цікаве дослідження, або: я схудла, а він пішов,

Не секрет, що іноді чоловіки починають критикувати «габарити» своїх дружин, виражати невдоволення із приводу зниклої стрункості своїх благоверных. І багато дам, щоб догодити своїм чоловікам або заради власної примхи, намагаються змінитися за допомогою твердих дієт і хімічних препаратів. 

Американські фахівці провели кілька цікавих досліджень. Всі вони показали, що жінка, яка треба раді свого чоловіка, зрештою, губить набагато більше, ніж зайві кілограми. Учені, що спостерігали дванадцять благополучних пар, у яких дами скинули значну кількість ваги, виявили, що дві пари розвелися й одна пара роз'їхалася після того, як дружина досягла поставленої мети - схудла. У восьми родинах відносини змінилися до гіршого. І тільки на одній парі ніяк не відбилося повернення колишньої стрункості дружини. 

Психологи спостерігали за поводженням чоловіків, розмовляли з ними й установили, що багато хто з них перебували в подавленому стані, випробовували ревнощі, більшу тривогу, а в одному випадку чоловік став імпотентом. Виявилося, що насправді чоловіка не хотіли ніяких змін. Всі вони бажали, щоб їхньої дружини знову стали такими ж округлими й апетитними, як колись. 

Це дослідження ще раз підтвердило тезу: чоловіка дійсно ненавидять зміни. Єдина зміна, що влаштовує чоловіків - це щось нове, привносить зрідка в їхні полові відносини. Що стосується всього іншого, вони хочуть, щоб їхні дружини й сімейне життя відповідали устояним зразкам, традиціям, роками сформованим ритуалам.

Дорогі дівчини, якщо ви зібралися скинути до лету пари кілограмів, настав час починати займатися своєю фігурою прямо зараз! Адже, як відомо, скидати вага краще поступово, щоб не створювати стресу для організму.

Коментарі