Дієти та схуднення - актуальні питання нашого часу

Дієти та схуднення-чи це не найактуальніше віяння нашого часу, коли худнути не просто модно, але в багатьох випадках просто необхідно для здоров'я людини! 

«Швидка дієта!», «Найбільш ефективна дієта!», «Краща дієта!», «Супер-дієта!», «Експрес-дієта!», Дієта, дієта .... Багатогранність дієти просто вражає свідомість людини! Різними видами супер - дієт і найефективніших дієт рясніють заголовки преси, закликаючи скористатися цими дієтами різні верстви населення, не повідомляючи їх про негативних відгуках і нестійких результати цих супер-дієт. 

Не відстає і всесвітня павутина. У ній знайдеться і нова правильна дієта, дієта - он-лайн, і чергова супер-дієта від «зірки» і найефективніша дієта від відомого артиста - роби свій вибір дієти, знайди свою найправильнішу, найефективнішу дієту! 

Що таке правильна і краща дієта для здоров'я людини розповідають дієтологи всіх країн, не рекомендуючи експрес-дієти швидкого схуднення. Дієти, відгуки і різні результати тієї або іншої дієти заполонили пресу, інтернет не випадково. Адже ожиріння, зайва вага - це справжня епідемія нашого часу. Правильна дієта, збалансована за своєю живильної цінності, дійсно порятунок від цієї епідемії ожиріння. Але як у морі різних супер та експрес-дієт знайти ту, яка буде правильна, ефективна і здорова дієта, результати якої значно перевершать результати інших дієт? Так, це не просто. Не дивно, що гарячих суперечок навколо теми «дієти» дуже багато. 

Ніхто не відкидає значимість дієти в питанні зниження і контролю ваги, але дієта дієті ворожнечу. Одна навіть сама, здавалося б, ефективна дієта не може підійти всім і результати та відгуки після цієї дієти будуть різні. Запропонувати різним людям з вагою 65 кг і 165 кг дієти швидкого схуднення (дієту, що складається, наприклад, з 1 літра кефіру на день) як мінімум дивно. Перед тим, як підібрати правильну ефективну і здорову дієту, необхідно знати особливості обміну речовин бажає схуднути людини, його потреба в енергії та багато іншого. Походить дієти нам допомагають, але треба дуже обачно поставитися до персонального вибору своєї здорової дієти. Не буде ефективної дієта по групі крові або Гемокод, Експрес дієта або дієти швидкого схуднення теж підходять далеко не всім, та й результати цих дієт тримаються дуже не довго. За даними деяких досліджень, Низьковуглеводні дієти можуть стати причиною депресії. Не всі знають, що дієти швидкого схуднення шкідливі для печінки: жир з підшкірного шару викидається в кров і осідає в печінкових клітинах. У кожної дієти є свої плюси і мінуси. 

Найкраща, найефективніша і здорова дієта - це та дієта, яка може використовуватися нами щодня протягом всього нашого життя. А це вже не дієта, а правильна збалансована система живлення., Що враховує індивідуальні особливості кожного організму. Для тих, хто хоче контролювати свою вагу і збагатити свій раціон цінними елементами, призначений поживний коктейль «Формула 1». У кожній порції коктейлю міститься 16 грамів білка, 20 найважливіших вітамінів і мінералів, антиоксиданти, клітковина, казеїнат кальцію. При цьому одна порція дорівнює всього 200 кілокалорій! 

Вибирайте найкращу правильну ефективну і здорову дієту і худніть смачно!

Коментарі