Худаємо: Строга дієта


На сьогоднішній день є дуже багато способів, які пропонуються для того, що б скинути зайву вагу. Це дієти, тренажери, термобілизна, міостимулятори, розрахунок калорійності продуктів і багато чого іншого. Ціль у всім одна - скинути вагу.

Причини зайвої ваги
Основною причиною зайвої ваги є порушення внутрішніх функцій організму. Основні фактори це порушення роботи щитовидної залози й травного тракту. Крім того відіграє роль такий фактор, як надлишкове надходження живильних речовин до клітин нашого організму. Якщо Ваша зайва вага криється саме в цьому, то легко можна позбутися від зайвих кілограмів без шкоди для свого здоров'я.

Настрій
Головне в будь-якій справі це настрій. Ви повинні бути абсолютно впевнені в тім, що впораєтеся й що Вам це дійсно потрібно. Ви не повинні переживати й постійно повторювати про себе слова неначебто хочеться їсти, може кинути все це, я не витримаю й т.п.. Людина може дуже багато чого й навіть не підозрює про свої здатності.

На що можна розраховувати
Якщо Вам потрібно скинути 2-3 кілограми за тиждень, то можете сміло виконувати дані рекомендації. При необхідності скинути більшу кількість кілограмів варто розраховувати на спеціалізовані дієти більш тривалого часу виконання.
Позбутися від більшої кількості зайвої ваги за короткий строк з одної сторони практично не реально, а з іншої шкіра на тілі не встигне «скоротитися» і залишаться шкірні складки, які виглядають ще менш привабливо, ніж припухлості від зайвої ваги.

Тривалість програми
Весь комплекс розрахований на один тиждень. Частіше одного разу на місяць сидіти на строгій дієті небезпечно для здоров'я й може грозити булемією. Після тижневого курсу можна підтримувати вагу або продовжувати її знижувати, але більше "людськими"способами.


Як їсти
Весь комплекс припускає вживання в їжу якого-небудь одного продукту протягом дня в обмеженій кількості - 1 - 1,5 кг.. Їсти потрібно часто й маленькими порціями. Крім цього потрібно відмовитися від питва. Поставте собі ліміт не більше 0,5 літра за весь день і тільки у випадках сильної спраги. Якщо хочеться пити, зробіть два - три маленьких ковтки, а краще просто обполіскуйте порожнину рота й випльовуйте.

Що їсти
Підходять такі продукти, які багаті змістом мінеральних і вітамінних речовин. Це малокалорійні фрукти й овочі, кисломолочні продукти.

Огірки - 1,5 - 2 кг.
Помідори - 1 кг.
Яблука - 1 - 1,5 кг.
Сир - 1 кг.
Знежирений кефір - 1 - 1,5 літра.
Йогурт від 0,8 до 1,5% жирністю - 1 літр.
Груша - 1 - 1,5 кг.
Апельсини або мандарини - 1,5 - 2 кг.
Фруктовий сік - 1 - 1,5 літра.
Виноград - 1 - 1,5 кг.
Морква свіжа - 1 кг.
Кавун - 1 - 1,5 кг.

Можна вибирати на кожний день різні продукти. Чергувати прийом фруктів і кисломолочного провіанту. Фрукти вживаються тільки у свіжому виді, у жодному разі не можна додавати цукор. Останній прийом їжі повинен бути не пізніше, ніж за 3-4 години до сну.

Якщо Ви будете їсти до задоволення почуття голоду, то відведені дозування закінчаться у два прийоми. Тому потрібно їсти потроху, просто злегка притупляючи приступи голоду. Що б не відчувати гострого голоду потрібно відволіктися на справи. Займіться чим-небудь цікавим і клопітким, що вимагає багато часу й уваги. Можна подивитися телевізор, якщо Ви перебуваєте будинку можна просто спати. Головне, що б Ваші думки були зайняті тим, що не пов'язане з їжею.

Можна їсти м'ясо. Але тільки м'ясо. Без солі, знімаючи з його всі шкурки, жилки, жирові прошарки. Повністю очищене м'ясо варитися в простій воді, без солі й спецій. І протягом усього дня вживається в їжу. Відмінно підходить курка, з нею найменше турбот. Одна моя знайома з дитинства була пухленькою. Після 18 їй захотілося стати дюймовочкою. І вона стала. Їла тільки відварену окосту. Через два місяці вона скинула 20 кг., одяг для підлітків став їй завеликий... Це один зі способів схуднути не голодуючи, але для цього потрібне більший час.

Зовнішній вплив
Якщо Вам захочеться підсилити ефект і Ви добре себе почуваєте (відсутні запаморочення, головний біль, нудота) то можна вдатися до стародавнього вірного способу: випарити із себе надлишки води.

До речі, Ви знаєте, що за 30-40 хвилин, проведених у парилці людина губить близько 1 - 2 склянок рідини? Але ж це від 300 до 500 грам ваги.

Ідемо в сауну.
Закриваємо голову рушником або спеціальним ковпаком. Залазимо на полицю й гріємося в сухій парі. Кожні 15-30 хвилин, залежно від того, на скільки Вас вистачить, робимо перерви. Прохолоджуємо тіло прохолодною водою можна й крижаною, тим, хто не побоїться. Простудитись майже неможливо, зате потім відчуття дуже приємні. Повторювати заходи в парильню можна 5-6 разів підряд. Скільки разів у тиждень це вже на свій смак і бажання.
Головне після парної не пити. Досить обполоснутися водою й прополоскати рот.

Через тиждень
Коли Вам удалося скинути зайві сантиметри, не варто налягати на їжу, заповнюючи втрачений баланс. Отриманий ефект потрібно закріпити, тому що легше тримати форму, а не сидіти періодично на дієтах.
Відмовтеся від борошняного, хоча б частково. Не їжте хліб із другими блюдами. Кладіть у суп сухарики. Не зловживайте жирним. Насолоди теж гарні в міру, якщо Ви п'єте чай із чимсь солодким (пряниками, цукерками, тістечком і т.д.), те хоча б не кладіть у нього цукор.
Займайтеся спортом, або хоча б ходіть, рухайтеся. Змусьте організм витрачати енергію.

Коментарі

  1. Анонім20:04

    мені 10 років моя вага 45кг я хочу важити 25-28кг .Але знаю що для цйого щось тпеба робити. Моя дієта максимально строга. Так от і вона: на сніданок вода, запечене яблуко в або гречка безсолі без нічого духовці.Обід:Салат з любой капусти пекінскої , брокулів і інших сортів і зупа з чечевиці.Вечеря:гречка , вода .ЦЕ МОЯ ДІЄТА.

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар