Cережка для схуднення



Ця чарівна сережка для схуднення активно обговорюється на більшості жіночих форумів. Що ж таке чарівна сережка для схуднення і чи можна ставити в один ряд слова "сережка" і "схуднення"?
Виявляється, можна, а сам спосіб аж ніяк не новий, адже він заснований на принципах акупунктури, відомих ще в давнину.
Принцип дії сережки полягає в тому, що вона впливає на обмінні процеси в організмі через безліч біологічно активних точок, рассположенних у вухах. Прихильники цього методу вважають, що в цьому випадку запускаються саморегуляціонние механізми всередині організму, які призводять до зниження апетиту і більш швидкому насиченню під час прийому їжі. Таким чином, за допомогою сережки для схуднення людина здатна сам регулювати свій апетит, знижувати кількість споживаної їжі, і, як результат, худнути.
Фахівці-дієтологи лише частково погоджуються з "чудодійні" сережки. Перш за все тому, що придбання зайвої ваги далеко не завжди є наслідком переїдання. Адже причинами можуть бути і хвороби, і стреси, і вживання деяких ліків, і неправильний підхід до дієт і т.д. У цих випадках сережка виявиться малоефективною.
Не всім відомо, що методика чарівної сережки для схуднення передбачає наявності обов'язкової дієти, при цьому її дотримання впливатиме на остаточний результат. Тільки у випадку правильного виконання всіх приписів можна істотно знизити вагу і утримувати результат після закінчення лікування. Зважаючи на те, що сережка зазвичай ставиться мінімум на місяць, а звичайний "стандарт" - три місяці, розуміємо, яке навантаження витримує організм у ході дотримання тримісячної дієти. Тут і без всяких сережки схуднеш.
Не забувайте, що застосування сережки обмежено поруч протипоказань, не можна її використовувати, коли ви хворі булімією, цукровим діабетом 1 і 2 типу, анемією, ви вагітні або у вас період лактації, страждаєте на серцево-судинної, ниркової, печінкової недостатністю, у вас спостерігаються судоми , гіпотиреоз у стадії декомпенсації або добро-та злоякісні новоутворення. Ну і самою собою, не застосовуйте сережку, якщо у вас її індивідуальна непереносимість.
Отже, підіб'ємо підсумки: чарівна сережка для схуднення може застосовуватися в окремих випадках, але користуватися нею можуть лише здорові жінки, які потребують додаткового стимулу в їх бажанні скинути зайві кілограми. І все таки, поговоріть з лікарем, перед тим як почати поєднання таких понять, як сережка і схуднення.

Коментарі