Схуднути без дієти - реально!

 Давайте забудемо про рекламу чудо-засобів і популярних дієт, відгуках захоплених дам і фотографіях «до» і «після». Давайте подумаємо, що корисного ми можемо зробити для свого організму. Тоді він відгукнеться вдячністю і з радістю позбудеться від зайвих кілограмів.


Отже, інформації про омріяний баланс жирів, білків і вуглеводів ви знаєте більше будь-якого лікаря-дієтолога, періодично мужньо тестували малокалорійну або білкову дієту, але схуднути швидко не вийшло? Відкрию секрет - кожен з нас унікальний, а рецепти і рекомендації завжди спільні, розраховані на безлику масу. Значить, треба використовувати те, що допоможе у славетній битві за гарне тіло саме вам!



У першу чергу, перестаньте себе лаяти за недосконалість. 

Я не закликаю любити звислі з боків складки жиру, але краще думати не про них, а про свій новий образ, про речі, що ви нарешті зможете надіти, і чоловіків, що вже готові впасти до ваших ніг.

А тепер спробуйте хоч один день їсти не за інерцією, а коли і чого хочеться. Дивно? Так, спочатку харчові звички не дають відчути реальної потреби організму, але ви вже практично відчутно приміряли білі штани, і цей образ вам подобається. Значить, у свій законний вихідний виспіться, посміхніться новому дню і запитайте себе - а чого ж мені хочеться? І уявіть собі найрізноманітніші продукти і страви, подумки відчуйте, які відчуття ваш організм відчуває від поглинання тієї чи іншої їжі.

Результат може бути несподіваним: цілком можливо, захочеться чогось, явно невідповідного до сніданку. Але хто встановив ці норми, не чи ті лікарі, які змінюють результати своїх досліджень кожні півроку? Так що слухайте себе і не жалійте на це часу. За статистикою, кожна жінка в цілому житті витрачає рік свого життя на те, щоб вибрати наряд з гардеробу. Дозвольте собі подумати про вибір їжі, і тоді можна буде розмірковувати куди менше про зайву вагу і способи швидкого схуднення.

Смакуйте їжу зі задоволенням


Адже тепер ви їсте тільки тоді і те, чого хочеться, так перетворите трапезу в насолоду і ще один спосіб схуднути. Це як ажурна білизна замість розтягнутого халата - ви ж приміряєте його трепетно, милуєтеся, розглядаєте, а не натягаєте поспіхом. Так і улюблені страви - потроху, з радістю, прислухаючись до відчуттів.

Розширте свій кругозір

Ті страви та продукти, до яких ви звикли з дитинства - це далеко не все! У відмінному настрої і стані приємної ситості вирушайте в величезний супермаркет.Візьміть з собою подругу, яка підтримує вас у сміливому починанні. Вивчайте вітрини, не лінуйтеся присідати до незнайомих упаковок на нижніх полицях, купіть що-небудь, раніше незнане, і приготуйте. Якщо ви ніколи не пробували салат із селери, фаршировану рибу, курку з ананасами або млинці з гречаного борошна, ви не зможете уявити собі смак цих страв. Готуйте потроху, влаштовуйте дегустації для домочадців або друзів, так ви ще додатково до всього зарекомендуєте відмінним кулінаром. А як бонус нехай вас радує той факт, що грунтовна прогулянка по магазину дорівнює по витраті калорій походу в спортзал.

І, якщо вже ми згадали про спорт, то тут діє схоже правило. Не варто виснажувати себе пробіжками або засипати на заняттях з йоги тільки тому, що це модно або «всім допомагає». Рухова активність нам необхідна, але тільки та, що приємна і улюблена.
Прогулянки по вечорах, плавання в басейні, фітнес, танці, каланетика, та хоч присідання на місці і махи ногами під час перегляду серіалу - не так важливо, чим ви будете займатися, аби це після цього у вас залишалося прекрасне почуття впевненості в собі.Може бути, ви увіллється в команду вболівальників за місцеву футбольну команду і познайомитеся з симпатичним воротарем. Або почнете освоювати техніку східного масажу, щодня тренуючись на власному чоловікові, що принесе чимало радості вам обом і дозволить плавно переходити вже до іншого виду занять ... Вибір завжди за вами :)

Пам'ятайте, що дозволивши собі вибирати, ви зможете змінити не тільки власну вагу, але й внести щось нове в своє життя. Результати не змусять себе чекати, зовсім скоро ви, енергійна, красива, впевнена в собі, зможете цікавитися фасонами відкритих купальників і з усмішкою пропускати повз вуха інформацію про нові дієти.

Успіхів вам у схудненні!

Коментарі

Дописати коментар