Як схуднути за один день


Всім давно відомо, що для того, щоб добре виглядати, треба регулярно робити вправи для м'язів, дотримуватися дієти, вести здоровий спосіб життя. Виходить це далеко не у всіх, і багато хто з цим миряться. Однак, коли справа доходить до вечірки, тут вже кожна дівчина хоче показати себе виключно з кращого боку.

Опитування громадської думки показали, що із зовнішніх недоліків більшість представниць прекрасної статі стурбовані перш за все, надмірною повнотою. Боротися з нею можна - існує безліч різних дієт і оздоровчих програм, спрямованих на зниження ваги, але що робити, якщо до вечірки залишився один день?

Не варто впадати у відчай. Сьогодні на допомогу всім тим, хто опинився в такій скрутній ситуації, приходять зірки шоу-бізнесу зі своїми безцінними порадами про те, як схуднути за один день і вже до вечора бути в центрі уваги на будь-якій вечірці.

1. За день до вечірки ви можете зробити свій живіт пласким, якщо скоротіть вміст рідини в організмі, радить відома співачка Мерайя Керрі. Ви можете або просто вживати менше рідини, або придбати в аптеці спеціальні препарати на основі морських солей і водоростей, які знижують вміст рідини в організмі. На наступний день, однак, не рекомендується вживати багато води, солі та цукру. Це може негативно позначитися на вашому здоров'ї.

2. Вікторія Бекхем радить скористатися засмагою. Необхідно нанести тонкий шар автозагара на ті місця, які ви хочете приховати. Якщо зробити все правильно, то складеться враження, що у вас там м'язи, а не жир. Однак, щоб не вийшло гірше, Вікторія радить звернутися в спеціальний салон, де рішенням вашої проблеми займуться професіонали.

3. Візажисти багатьох знаменитостей кажуть, що багато недоліків вашого тіла можна виправити за допомогою макіяжу. Збільшивши виразність очей, губ і скул, можна створити ілюзію витонченого обличчя. Якщо все зробити правильно, то погляди багатьох будуть звернені на ваше обличчя, а не на тіло.

4. Бріджит Джонс радить піддягати щільно облягають еластичні шорти. Цьому вона навчилася у своєї бабусі. Їх можна придбати в аптеці або спортивному магазині. "Хороші еластичні шорти зроблять вас стрункішою без дієт і шкоди для здоров'я", - говорить Джонс.

5. Стежте за поставою. У цьому нічого нового немає, однак правильна постава "зробить" вас вище на 2-3 сантиметри, а значить, стрункішою (розроблені спеціальні вправи для м'язів спини). Стилісти рекомендують рівно тримати голову над широко розпрямленими плечима. Підборіддя повинен бути злегка піднятий. Нічого складного в цьому немає, єдина складність полягає в тому, щоб зробити правильну осанку своєю звичкою.

Коментарі