Пластир для схуднення

У боротися із зайвою вагою ми звикли використовувати традиційні методи: косметичні процедури, фізичні вправи, дієти. Адже зазвичай для того, щоб схуднути необхідно на додаток до щоденного раціону приймати різні препарати або, навпаки, відмовитися від чого-небудь в харчуванні. При використанні пластирів для схуднення біологічно активні речовини потрапляють безпосередньо в шкіру на проблемній ділянці, а не крізь шлунково-кишковий тракт.
Давайте розберемо основні факти про вплив такого пластиру і спробуємо відокремити правду від вигадки. Такий принцип його дії на організм: активні речовини, які входять до складу такого пластиру, безпосередньо проникають через шкіру і активізують на даній ділянці обмін речовин.
За допомогою пластиру для схуднення покращується робота лімфатичної системи, кровообігу, прискорюється розщеплення жирів, розсмоктуються відтік. Організм, на тлі всіх цих корисних процесів, повинен позбавлятися від кілограмів і втрачати сантиметри в обсязі. Пластир треба міняють щодня, а тривалість одного курсу менше 30 днів. При використанні такого пластиру немає необхідності в збільшенні рухової активності або дотриманні дієт - і тому, швидше за все, у пластиру для схуднення кількість потенційних покупців тільки збільшується.
Завдяки активним компонентам такого пластиру відбувається втрата ваги, тому що організм починає переробляти надлишковий жир і, що найцікавіше, при тому ж режимі життя, який привів людину до зайвої ваги. За твердженням розробників саме так і відбувається, і можлива така методика впливу на організм. Підготовлені речовини проникають через шкіру, спочатку потрапляють в міжклітинну рідину, а потім і в самі клітини.

Ми маємо певні переваги завдяки такому способу доставки речовин в організм. Основне - це швидкість: немає необхідності біологічно активних речовин проходити весь шлунково-кишковий тракт. Ці речовини в незмінному стані потрапляють за призначенням, при цьому не зазнаючи руйнівної дії травних соків. Вплив в цьому випадку відбувається лише на ті ділянки тіла, які найбільше вас хвилюють.
Але є недоліки у цієї методики, про які повним людям не варто забувати:
1. Надмірна вага можна поділити на зовнішній і внутрішній жир. Зовнішній жир - це те, що виявляється під шкірою і псує нам фігуру. Внутрішній жир обволікає внутрішні органи: нирки, печінка, серце, кишечник. На жаль, але внутрішній жирок за допомогою пластиру не прибрати, тому що він не зможе в цих частинах тіла активізувати обмін речовин.
2. Що входять до складу активні речовини пластиру можуть впливати тільки на те місце, де він приклеєний, так як вони не потрапляють у кров і тому на зовнішній жир. Але, як стверджують фахівці, щоб активізувати в організмі жировий обмін необхідно активно займатися спортом, відвідувати спортзал, тобто при збільшенні рухової активності.
Висновки напрошуються самі собою. Пластир для схуднення слід застосовувати тільки людям у кого немає особливих проблем з целюлітом і зайвою вагою, а довести свою фігуру до ідеалу хочеться, а так само для профілактики.

Коментарі