Обговорення: Ананас - помічник в схудненні?

Про дію цього фрукта на організм говорять давно. Існує багато біологічних добавок для схуднення, до складу яких входить ананас або його основної фермент - бромелайн. Можна не купувати дорогі кошти, а обійтися свіжим ананасом, який ... залити горілкою.



Daria24
Прочитала, ділюся з вами: «купуєте гарний ананас, великий, помаранчевий і ароматний, такий, що запах навіть через шкірку спокушає, і горілку, звичайну горілку, 0,5 літра. Далі приходите додому і гарненько, з щіткою, миєте ананас, щоб шкірка була чистою - вона нам стане в нагоді. Потім зрізає у нього листя і самий низ. І плід відправляється в комбайн, або, у найгіршому разі, у м'ясорубку, разом зі шкіркою. Отриману кашку заливаєте горілкою, герметично закриваєте і на тиждень в холодильник. Далі приймаєте по столовій ложці за 15 хвилин до їжі. А якщо хочете схуднути швидше, то ще й на ніч. Якщо ви вирішили наїстися сала або будь-який іншої моторошної жирної їжі - ще одна ложка не буде зайвою. Даної пропорції (великий ананас і 0,5 л горілки) вистачає приблизно на місяць. Метод перевірений і дуже ефективний. Я дуже схудла, тепер моя вага 55 кг при зрості 179, а раніше було за 65, і такий результат я досягла за місяць.
Трохи незвично, але тим не менше, я вирішила спробувати і вчора роздрібнила ананас і залила півлітрою, тепер чекаю, коли настоїться за тиждень.

Сompanion
Боюся - не зупинюся, замість ложки буду пити склянками! А якщо серйозно, то давно відомо дію ананаса на схуднення, але в те, що автор статті хомячила без контролю, запиваючи цією наливкою і худла - брєд. Без обмежень результатів не буде. Це як на протеїнці, де написано, що можна їсти м'ясо без обмежень. Одна хомячіт і не худне, а інша з'їсть маленький шматочок м'яса з листком огірка і каже - а мені мовляв Протеїнка допомагає. Також і тут.

Anastasійка
Я вже теж залила, хочу спробувати сьогодні 3 день. Тіко я не зрозуміла, чому тиждень-то? Довго якось.

jelenchik

У мене теж третій день. Тільки я ананас без шкірки використовувала, не знаю, чи великий це відступ. Принаймні не боюся тепер суміш приймати. Від ананаса і трохи горілки шкоди точно не буде.

Артерія
Дівки, і я з вами. У суботу перетерла в комбайні ананас, залила горілочкою, поставила в каструлі в холодильник. Через тиждень думаю по пляшках розлити (і продавати :). Треба хоч піти глянути, не скисло воно. Не знаю як ви, але я додала 300 г горілки. Якось більше мені страшно здалося. Ну що ж, чекаємо перших результатів через тиждень. Якщо є порушники, які почали "ласувати" цим "лікерчіком" раніше встановленого терміну, ми вам абсолютно не дорікаємо, і навпаки - чекаємо ваших позитивних, сподіваюся, відгуків.

Мінералка
Я почала пити через добу після приготування. Поки п'ю третій день. Про вагу ще рано говорити, але кишечник здорово став працювати, таке відчуття, що очищується від накопичених шлаків. А як у вас?

Лья
Я п'ю настоянку другий день. Небагато, звичайно. Думала, що настоянка буде набагато гірше. Але все-таки ананас пом'якшує горілку. Може, я алкоголік який, але горілка не ядреная. Запаху від горілки не залишається після прийняття суміші, та й сама суміш горілкою не пахне. Для мене найважче - її проковтнути. Начебто і не суха, але і жувати якось не дуже хочеться. До речі, я за день схудла на 300 гр. Я вранці зважувалась кожен день. Так саме сьогодні вранці ваги показали мінус 300 г. Настрою і рішучості додалося. Ще я помітила, що автоматично перестала перекушувати. Адже суміш треба за 15 хвилин до їжі приймати. А чекати потім 15 хвилин теж не хочеться, так мої перекушування і припинилися.

Anastasійка
Я вже почала пити свою ананасоводку, правда вона в мене зовсіііііііім не суха, такий собі супчик з воткой в якості бульйону і ананаса в якості заправки. Звичайно кривлюсь і таке інше, але потихеньку звикаю. П'ю з суботи, скинула - 1кг.

Русалка
Поки мовчки спостерігала за розвитком подій, але ось вирішила подати голос ... Цікаво, ті хто вже почав попивати (випивати) - ефект якої-небудь спостерігається? Є результати? Або хоча б скажіть, як відчуття. Про зовнішній вигляд багато вже написали ... І якщо це дійсно працює, то як ...? Адже скрізь пишуть, що алкоголь гальмує процес схуднення.

Anastasійка
Ніби як ця штука просто відбиває апетит. Щодо цього не знаю, але у мене з суботи виска-1кг. Я шалено цьому рада, бо не могла зрушити вага з мертвої точки.

Лья
Сьогодні встала на вагу. Мінус 300 гр. Разом за 2 дня 600 гр. Не вірю своїм очам!

Каші
Я теж ананасоводку собі зробила, тиждень в холодильнику наполягла і тепер почала приймати по десертній ложці 2 рази на день. Вранці все-таки не варто спиртовмісні речовина на голодний шлунок пити. У мене ця ананасівка страшно смачна вийшла, просто смакота. Я замість горілки взяла бальзам "Бурий ведмедик" (43 градуса). Тепер проблема - як би не звикнути до такого смачного доповнення до меню за місяць.

Лья
Новий звітний день. На ананасоводці тобто 3 дні. За вчорашній день мінус 300 р. Разом за 3 дня 900 р. Сьогодні з ранку додала собі в "раціон" швидку ходьбу. 30 хвилин.

Anastasійка
Так-так-так! 75 кг, УрррА! Я вага ввечері - 2кг з часу початку прийому цієї штуки.

Лья
Новий звітний день. - 300 р. Яке-то магічне число 300. Разом з понеділка втрата у вазі 1,2 кг.

Дар"я
З початку прийому суміші -2 кг.

Bamboocha
Дівчата, а від щоденного прийому такої суміші, алкогольна залежність не може з'явиться? А якщо людина до цього схильна, скоріше за все навіть і намагатися пробувати не варто ...

Джесс
Хто як мислить - перед чашкою кави з вершками і цукрозамінником треба пити ананас чи ні? Ось голову ламаю - вважати каву за їжу або все-таки ні? А то у мене буде ложок 7-8 ананаса в день виходити. Чи не забагато?

Лажунка
Ой дівчатка, я така рада! У мене сьогодні з ранку 63,6! Скинула 400 гр. І це з урахуванням того, що я всіляко порушую останнім часом харчування. Я ще стрибаю, сьогодні буде 4,5 хвилини. Обсяги йдуть просто неймовірно, У мене суміші ще на тиждень вистачить, може я щось неправильно її приймаю, в день виходить ложки 3-4 в залежності від того, вечеряю я чи ні.

Артерія
Я сиджу на ананасоводці 6 день. Результатів поки жодних.

Померти
З того понеділка вже 3 кг.

Еріка
Можна я похвалюся? Може комусь настрій підніме? У мене за тиждень 3 кіло полетіло. Хоча принаймні 1,5 з них водичка. Подивимося, що буде далі. А суміш здається з часом стає смачніше. Я спочатку думала, що просто звикла до неї. Потім зрозуміла, що не в цьому справа. Смак став більш ананасовий, горілки майже не відчувається.

Коментарі

  1. Анонім20:12

    Я теж залила ананас горілкою, настояла-та ніяк не можу цю настойку ковтнути, що робити?

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар