Як схуднути, не знижуючи апетит

Святкові вечері рясніють смакотою. Але якщо ви помітили, що стали одужувати, пора переходити на здоровий спосіб життя. Як це можна зробити без шкоди для апетиту, що саме провокує додаток у вазі?

Велика кількість витончених закусок. Салати суцільно з майонезом, картоплею і м'ясом одночасно не тільки смачні, але і містять величезну кількість калорій. Після таких страв до гарячого якщо хто і доторкається, то лише з поваги до хазяйки.

Що робити: перейдіть на більш збалансоване поєднання - салати зі свіжих овочів, запечене м'ясо, заливну або печену рибу, легкий торт з фруктами. А замість картоплі віддайте перевагу рису або овочевому рагу.

Візьміть на замітку:

Якщо йдете в ресторан чи в гості, злегка перекусіть перед виходом. Адже якщо ніщо не буде смоктати під ложечкою, вибрати правильні страви стане набагато простіше.

Налягайте на салати зі свіжих овочів. Вони не додадуть зайвих кілограмів і сантиметрів і займуть місце в шлунку, залишивши мінімум місця для продуктів шкідливих, з точки зору дієти. До того ж, овочі допоможуть переварити інші страви.

Приділяйте особливу увагу жирній рибі: що в ній містяться ненасичені жирні кислоти, вітаміни D і Е відмінно зарекомендували себе як борці з вільними радикалами, які в умовах підвищеної уваги до алкоголю утворюються особливо активно. Дуже гарні сьомга, осетрина, форель, морський окунь і тріска.

Ігноруйте колу та іншу газовану воду: дуже солодку, бо вуглекислий газ провокує переїдання, викликає бродіння і прискорює всмоктування алкоголю.

Коментарі