Ніжки світового стандарту



Нещодавно трапилася чергова суперпрограма «Ніжки світового стандарту » або Т-тап. Автор, американка, Ф. Шмідт, обіцяла за 6 тижнів фантастичні результати: шикарні стрункі ноги і підтягнуту п'яту точку. Ну, що ж, нам не звикати ставити над собою експерименти! Спробуємо і станемо вести щоденник, щоб побачити, наскільки правдиві обіцянки американських фахівців. Попереду у мене 6 тижнів роботи над собою і треба не забувати про ранкову зарядку. Так, тяжко  бути жінкою! :)

Отже, тиждень перший :

День 1. Начебто нічого комплекс. Ми це вже проходили на аеробіці. Пам'ятається, по середах (нелюбимий мій аеробний день) давали пекельні навантаження на ноги і м'яке місце. Ми ці вправи на затиск називали «пружинками». Вам варто знати: все, що так мило називається, на ділі виявляється рідкісною гидотою.
Щось вправи у мене мало часу зайняли. Начебто, пишуть, час повинен йти, а я за 40 хвилин впоралася. Може дихати в 2 рази рідше і, відповідно, ногами махати теж?

День 2. Насторожує, що з ранку майже не болить нічого. Так, тільки відлуння болю. Може, обійдеться? Увечері поїла і за годину ногами махати і гепу тренувати. Ну я і молодець! :)

День 3. З ранку відмовили ноги. Потім якось розходилася, стало легше. Шкода, робота сидяча. Поки ходжу - нічого. Тільки варто посидіти, а потім встати - відразу нагадую паралізовану бабусю.
Вечір 3 дня. Хочеться здохнути. Ноги болять немилосердно, ще й нудить. Ось, що значить відхилятися від рекомендацій! Говорено тобі було: час, а не два після їжі!

Ранок 4 дня. На роботу не піду. З ліжка можу спустити тільки руки. Ноги не ходять. Подумую про те, щоб влитися в ряди мазохістів. Може на фіг ці «Ніжки»?
Вечір 4 дня. Розходилася. З острахом чекаю вечірніх вправ, головне не порушувати режим з їжею. Сподіваюся, завтра зможу що-небудь написати, якщо доживу.

День 5. Напевно, слід відмовитися від швидкої музики для аеробіки - не попадаю в ритм. Наступного разу варто вибрати що-небудь повільніше. Може, Енігма? Класна музика.
Як на мене, ноги стали в 2 рази важчі. Або я знову поправилась? На затискачах м'якого місця і присідання перебуваю в напівнепритомному стані, лише колосальна сила волі і віра в прекрасну себе рятують становище. Нічого, ще 2 дні і все. Почнемо наступний тиждень.

Обід 6 дня. Вихідний. Лежу і думаю, що я не даремно Змія за гороскопом. Можу тільки повзати. Наїлася кефіру. Молочна кислота в м'язах ніяк через це не хоче йти. Доведеться прийняти гарячу ванну, випити чашечку какао і подивитися зірок на льоду або де вони там ще? Увечері - ніжки. Комплекс 1 тижня вже від зубів відскакує, тільки таке відчуття, що з кожним днем все важче і важче. Ностальгують по днях, коли пухких панночок запам'ятовував на безсмертних полотнах Роден і Кустодиев. Де ж Ви, любителі розкішних форм?

Ранок 7 дня. Нарешті заболіла дупа! Значить, справа рухається! Увечері ударно відпрацюємо і на заслужений нічний відпочинок. А завтра - новий тиждень з «Ніжками ». І знову розучування і засвоювання. Сподіваюся, не кину.
P.S. По-моєму, дупка округла. Чи це плід моїй уяві?

Ось і закінчилася мій перший тиждень з новою програмою.

Коментарі