Фігура богині До 8 БЕРЕЗНЯ: як схуднути до 8-го березня? дієти для швидкого похудання





 Чудові результати: - 7 КГ ЗА ТИЖДЕН! ЗАЙВІ КГ більше не повернуться!


Дано: сукня в шафі, яке не налазить після тривалих зимових свят, і тиждень до урочистої події. На цей випадок існують ефективні експрес-дієти.
Так, все-таки вірно кажуть: чужа душа - темний ліс, а жіноча і поготів. Здавалося б, з Нового року живеш собі спокійно, купаєшся в море шампанського і цукерок, і всі тебе влаштовує, але, коли попереду маячить починає ще один світле свято - 8 березня, у тебе як ніби відкриваються очі - не завадило б скинути пару  зайвих кілограмів! Інакше куплене на розмір менше ще того року плаття так і залишиться висіти на вішалці, замість того щоб прикрашати вашу божественну (і нехай хто-небудь посміє не погодитися!) Фігуру до славного Жіночого дня. Що ж, до свята ще цілий тиждень і 9 експрес-дієт, які допомагають повернути колишню форму.
Головне - почати, - і чудовий результат не змусить себе чекати!

дієта Клаудії Шифер 

Бачачи Клаудію Шиффер, починаєш заздрити - чи то тому, що їй пощастило з фігурою, чи то її швидкого обміну речовин, чи то все відразу. Але ж вона така ж людина, як і ми всі, і в неї теж є свої слабкості. А за слабкості доводиться платити зайвими кілограмами, з якими вона розлучається за допомогою ось такої дієти. Вранці одне яйце, зварене некруто. Через 3 години - приблизно 150 г нежирного сиру, який запивається чаєм, ще через 3 години знову 150 г сиру і чай. Після цього до наступного ранку тільки мінеральна вода. І ніякого цукру і солі.
Результат: Досить протриматися на такій дієті два-три дні, і ви втратите від 3 до 5 кг. Дієту можна повторити тільки через 3-4 тижні, тому що вона занадто важка для організму.

Експрес-дієта Аніти Цой

Забрати пару сантиметрів в талії допоможе й інший спосіб, заснований на особистому досвіді й прикладі співачки Аніти Цой, яка протягом 14 років намагалася позбутися не від пари-трійки зайвих кілограмів, а від половини (!) Своєї ваги. Ця дієта не менш жорстка, але настільки ж ефективна. Треба розподілити на день 1-2 кг свіжих огірків і 2 л води (можна зеленого чаю). На ніч - склянку кефіру (бажано знежиреного).
Результат: На ранок наступного дня - мінус 2-3 кг і свіжий колір обличчя. І дієта швидка, і результат гарний, але якщо ви не любите огірки і не в змозі випити стільки води або зеленого чаю, на цей випадок є інша дієта, яка за 4 дні пропонує очистити організм від шлаків і пари зайвих кілограмів. До речі: зелений чай збільшує груди.

Дієта 4-х днів

В перший день - очищаючий - можна пити свіжі овочеві і фруктові соки без цукру. Почніть ранок зі склянки буряково-морквяного напою - він додає сили і стимулює роботу кишечника. Далі можна сміливо експериментувати, складаючи різні фруктово-овочеві коктейлі. Єдине обмеження - у день можна випити не більше 1,5 л соків плюс скільки завгодно чистої води і зеленого чаю. Другий день - сирний-кефірний. Беремо півкіло знежиреного сиру, 1,5 л одновідсоткового кефіру і ділимо цей обсяг на 5 рівних частин. Кожні 2,5-3 години потрібно з'їдати порцію сиру з кефіром, а за півгодини до і через годину після прийому їжі випивати склянку чистої води або зеленого чаю. Третій день - салатний. Протягом дня потрібно з'їсти близько 1,5 кг салату з листових зелених овочів з 2 ст. л. рослинного, краще оливкової або лляного, масла. Зрештою, останній, четвертий день знову п'ємо свіжі соки.
Результат: За 4 дні дієти втрачається в середньому 2 зайвих кг.Якщо і цей варіант дієти нам не підходить, то у нас є ще один варіант швидкого і перевіреного народом варіанту стрункості. дієта іменується «естонськa».

Естонська дієта

Естонська дієта - швидкий і перевірений спосіб повернути стрункість за 6 днів.
Нескладно, але досить голодно.

 1-й день: 6 зварених яєць.
 2-й день: 500 г знежиреного сиру.
 3-й день: 700 г курячого філе.
 4-й день: 200 г вареного рису.
 5-й день: 6 середніх варених картоплин.
 6-й день: яблука.
Результат: За 6 днів скидається від 3 до 6 кг.

Європейська дієта

Розрахована на 7 днів.
 1-й день - 1 л молока, 200 г йогурту.
 2-й день - 200 г знежиреного сиру, 1 л соку без cахара.
 3-й день - 1 л мінеральної води без газу, 200 г відвареного картоплі.
 4-й день - 200 г риби, 1 л соку без цукру.
 5-й день - 1 кг яблук, 1 л мінеральної води без газу.
 6-й день - 200 г відвареного м'яса без солі, 1 л соку без цукру.
 7-й день - 1 л кефіру, 200 г йогурту або сиру. Пити можна несолодкий чай, мінеральну воду та фруктові соки. Але не всі, а тільки апельсиновий, грейпфрутовий, гранатовий і яблучний. Результат: за тиждень мінус 4-5 кг!

«Екстремальна» дієта

На сніданок, якщо можна його так назвати, розводимо столову ложку меду в 150 мл води і додаємо 5-7 крапель лимонного соку. Хвилин через 10-15 випиваємо чашку чаю або кави. В обід побалуйте себе вареної індичкою і будь-якими овочами (не більше 500 г). Вечеря буде рідким. Відваріть 150-200 г білоголової капусти в 150 мл води без солі протягом 15-20 хвилин. Готовий відвар пийте по глотку, розтягнувши «задоволення» на 30-40 хвилин. Голодно? Терпіть. Відвар капусти, також як і її сік, використовують при лікуванні ожиріння. Калорій в такому «вечері» практично немає, тому доведеться тяжко. Якщо буде зовсім не під силу, перед сном випийте склянку нежирного кефіру. Результат: За 3 дня йдуть 5 кг. Цієї дієти не рекомендується дотримуватися більше 3 днів. При необхідності через 2 дня можна повторити.



 «Гречана» дієта 

Досить ситна, а одноманітна, тому витримати її непросто. Однак нехай вас гріє думка, що ви не тільки втратите зайві кілограми, але і очистіть організм. Гречка виводить з організму шлаки і іони важких металів, знижує рівень холестерину. Крім того, вона містить білки і вуглеводи, а також вітаміни групи В, залізо, калій, кальцій та інші мінеральні речовини. Завдяки цьому гречана дієта не завдає такої шкоди організму, як більшість популярних монодієти. Отже, меню дієти без вишукувань: цілий тиждень харчуємося виключно гречаною кашею. При цьому гречка не вариться, а заливається окропом і настоюється ніч (у хорошому термосі). Важливо використовувати якомога менше солі і забути про спеціях. За один прийом з'їдаємо 5 ст. л. каші. Протягом дня каші можна з'їсти скільки завгодно, але останній прийом їжі - за 4 години до сну. Крім гречки дозволений 1%-й кефір або йогурт (максимум 1 л на день). Зрідка перед сном можна з'їсти плід, краще з цитрусових, для заповнення дефіциту вітаміну С. Води пийте багато, не менше 2 л на день. Результат: Ця монодієта дуже ефективна - дозволяє позбутися від 7-12 кг за тиждень!

Мультифруктова дієта

Призначена для любителів фруктів. Сідайте на цю дієту і насолоджуйтесь! Апельсини, ківі, яблука - 10 днів дієти пролетять непомітно. Фрукти не тільки смачні, але і помірно калорійні, не містять жирів, зате багаті вітамінами і мінералами.
Сніданок: стакан апельсинового соку. 2-й сніданок: 4 ст. л. вареного рису з ананасом і ківі.
Обід: овочевий салат, що складається переважно з зелених свіжих овочів, відварна капуста (броколі або кольорова), 200 г відвареного нежирного м'яса.
Полудень: склянка соку з апельсину, моркви, ананаса і яблук, зерновий хлібець, кефір.
Вечеря: фруктовий салат з ананаса, апельсина, ківі і яблук. Тушковані овочі без жиру (баклажан, кабачок або ін). Результат: Така дієта за 10 днів дозволить схуднути на 4-5 кг, поліпшити настрій і самопочуття. 

Японська дієта

Японская дієта передається з уст в уста, переписується у зошити і ретельно дотримується, адже вона допомагає не тільки скинути за 14 днів 7 кг, а й змінює обмін речовин, не дозволяючи зайвої ваги повернутися! Секрет «прискорення» обміну речовин полягає у збільшенні об'єму м'язової маси, що підвищує витрати енергії (на 1 кг м'язів витрачається близько 70 ккал, а 1 кг жирової тканини - всього 4 ккал). Тому поряд з дієтою рекомендується займатися спортом. Забороняється додавати в їжу цукор, сіль, споживати алкогольні напої та борошняні вироби. Важливо не робити собі послаблень і чітко дотримуватися запропонованої схеми живлення, інакше передбачуваного поліпшення обміну речовин не відбудеться.
1-й день
 Сніданок. Чорна кава.
 Обід. 2 яйця круто, салат з вареної капусти з рослинною олією, склянка томатного соку.
 Вечеря. Риба в будь-якому вигляді.
2-й день
 Сніданок. Чорна кава, сухар.
 Обід. Риба смажена або варена, овочевий салат з рослинним маслом, свіжа капуста.
 Вечеря. 100 г відвареної яловичини, стакан кефіру.
3-й день
 Сніданок. Чорна кава, сухар.
 Обід. Великий кабачок, підсмажений на рослинній олії.
 Вечеря. 2 яйця круто, 200 г відвареної яловичини, салат зі свіжої капусти з рослинною олією.
4-й день
 Сніданок. Чорна кава.
 Обід. Сире яйце, 3 відварених великих моркви з рослинною олією, 15 г твердого сиру.
 Вечеря. Фрукти.
5-й день
 Сніданок. Сира морква з соком лимона.
 Обід. Риба в будь-якому вигляді, склянку томатного соку.
 Вечеря. Фрукти.
6-й день
 Сніданок. Чорна кава.
 Обід. Половина вареної курки, салат зі свіжої капусти або моркви.
 Вечеря. 2 яйця круто, 200 г сирої моркви з рослинною олією.
7-й день
 Сніданок. Чай.
 Обід. 200 г відвареної яловичини, фрукти.
 Вечеря. Будь-який з вечерь, крім вечері 3-го дня, або відварені краби.
8-й день
 Сніданок. Чорна кава.
 Обід. Половина відвареної курки, салат зі свіжої капусти або моркви.
 Вечеря. 2 яйця круто, 200 г тертої сирої моркви з рослинною олією.
9-й день
 Сніданок. Сира морква з соком лимона.
 Обід. Велика риба у будь-якому вигляді, склянку томатного соку.
 Вечеря. Фрукти.
10-й день
 Сніданок. Чорна кава.
 Обід. Сире яйце, 3 великих варених моркви з рослинною олією, 15 г твердого сиру.
 Вечеря. Фрукти.
11-й день
 Сніданок. Чорна кава, сухар.
 Обід. Великий кабачок, підсмажений на рослинній олії.
 Вечеря. 2 яйця круто, 200 г відвареної яловичини, салат зі свіжої капусти з рослинною олією.
12-й день
 Сніданок. Чорна кава, сухар.
 Обід. Риба в будь-якому вигляді, овочевий салат, капуста з олією.
 Вечеря. 100 г відвареної яловичини, стакан кефіру.
13-й день
 Сніданок. Чорна кава.
 Обід. 2 яйця круто, салат з вареної капусти з рослинною олією, склянка томатного соку.
 Вечеря. Риба смажена або варена.




Всі експрес-дієти манять швидким результатом, і здається, що притримати апетит тиждень-другий під силу будь-якої слабкою половинці. На жаль, на ділі затія являється серйозним випробуванням, причому не тільки для сили волі, але й для стану здоров'я. Різка зміна раціону - це серйозний стрес для організму. І погоджуючись на таку «авантюру», вам доведеться бути весь час напоготові - в разі появи найменших нездужань дієту слід припинити. До того ж, 80% дієт закінчуються черговим набором зайвих кілограмів, коли наступного дня після зняття обмежень зголоднілі «вдаються до крайніх заходів». Тут теж знадобиться сильна воля. Але все ж, перш ніж приступити до виснажливим обмеженням задайте собі питання: чи варто втрата зайвих кілограмів втрати настрою і самопочуття? Адже ви життєрадісні й веселі, а значить - чарівні і привабливі саме в тому вазі, в якому перебуваєте зараз. Так до чого ці жертви?






Коментарі

  1. Анонім23:39

    на третьому дні після "Японської дієти", я в клубі знепритомніла

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар