ШВИДКО СХУДНУТИ

ЯК СХУДНУТИ ЗА ТИЖДЕНЬ?

Як ШВИДКО СХУДНУТИ на 5-10 кг за тиждень? Небезпечно, але можна!
Ось набір дієт.

ШВИДКО СХУДНУТИ? взагалі-то, я не визнаю аврального схуднення. Чим швидше худнеш, тим слабший результат. Однак що поробиш, у разі, якщо вже після кількох тижнів дуже потрібно бути у формі. А вага показує кілька зайвих кіло? Так, у випадку, якщо на носі весілля або відпустку, вибирати не доводиться. Те й інше - цілком коректний привід для того, щоб скористатися деякими забороненими прийомчиками з нашого «підпільного» фітнес-арсеналу. Однак тільки дайте обіцянку, що більше так робити не будете!


ШВИДКО СХУДНУТИ - перший вечір
Поменше жирів!
Професіонали зі спортивного харчування першою умовою пропонують зав'язати до мінімуму споживання жирів. Що ж це за мінімум? Не більше 25 грамів на добу. Взагалі-то, для організму така доза дуже мала і навіть шкідлива, так що довго перебувати на такій дієті просто неможливо. Проте ось скористатися цим прийомом на час абсолютно можна - за 3-4 тижні нічого серйозного з вами не трапиться.

Зі свого меню разом викресліть всі м'ясні страви, ковбаси, яєчні жовтки, прованську масло, тваринні жири, маргарин, горіхи, будь-які солодощі, здобу, тістечка, торти та інші продукти, де жиру в надлишку. Купіть в аптеці риб'ячий жир і зранку приймайте по ложці. Це ваша ставка на весь день. У разі, якщо риб'ячий жир вже зовсім не лізе, купіть на ринку свіжовіджату рослинну олію і теж приймайте по ложці.

ШВИДКО СХУДНУТИ - другий спосіб
Поменше солодкого!
Все, що не жир і не м'ясо, - це вуглеводи. Фрукти, цукерки, мед, варення, каші, овочі - все це джерела вуглеводів. Однак! Вуглеводи бувають різними - солодкими (як мед або цукор) і зовсім несолодким (як вівсянка або огірок). Як вогню бійтеся солодких вуглеводів! Солодке викликає велику секрецію гормону інсуліну. Ну а він саме і відповідає за створення підшкірних жирових покладів про запас. Чим частіше і більше виділяється інсуліну, тим ви товстіші. А от рис або вівсянка вам нічим таким не загрожують. Ось тільки молоко може допомогти. Воно хоча й несолодке, проте включає «небезпечний» цукор лактозу. Молоко та молочні продукти краще поки не пити.


ШВИДКО СХУДНУТИ - третій спосіб
Виключіть з раціону перероблені продукти
Бесіда йде про простих продуктах кшталт макаронів. Сюди ж відносяться чіпси, кола, всі консерви, компоти і соки. Все це рафінована, нікуди погана їжа. В інтересах тривалого зберігання в ці продукти додано багато такого, що абсолютно протипоказано тим, хто худає. Приміром, гліцерин або селітра. Бр-р-р! Все, що вам дозволено придбати у супермаркеті, - це рис, квасолю і вівсянку.

ШВИДКО СХУДНУТИ - четвертий спосіб
Менше вуглеводів
Значно зменшіть щоденний спосіб вуглеводів! Це призведе до втрати організмом рідини, і ви набагато скинете в розмірах. Цей шоковий метод підходить тільки для одноразового використання. Коли надумаєте і далі працювати на низьковуглеводну дієту, то ризикуєте зашкодити собі.

Організм, спантеличений дефіцитом енергії, заради економії сил впаде в летаргію. Сонливість, на кінець - депресія - ось що вас чекає. Тим не менше на місяць-півтора з вуглеводами можна і почекати. Інша річ, що хоча б трошки рису і вівсянки їсти треба. Інакше де взяти енергію для тренувань?


ШВИДКО СХУДНУТИ - п'ятий блок
Рухайтеся!
На жаль, щоб обвально схуднути, однієї дієти мало, потрібна аеробіка! Скільки? Не менше 5-6 разів на тиждень. Найбільш ефективний метод такої: розбийте годинну сесію на 2 півгодинних - ранкову і вечірню. Пульс повинен бути не менше 90% від максимального. Щоб дізнатися свій особистий рівень пульсу, відніміть з коефіцієнта 220 ваш вік в роках і помножте на 0,8.

У разі, якщо тренуватися двічі на день не виходить, вечорами влаштовуйте крос-тренінг. Натомість того щоб бігти по біговій доріжці цілий день, позаймайтеся на ній 20 хвилин, потім перейдіть на еліптичний тренажер - теж на 20 хвилин, а потім - на гребному (ще 20 хв.). Причому інтенсивність кожної аеробної фази повинна знаходитися високою - не нижче 90% від максимуму.


ШВИДКО СХУДНУТИ - шостий прийом
Не забувайте про білки!
Білок - їжа ваших м'язів. Щоб вони не «стиснулись», доведіть добове споживання білка до 1,6 грама на кг. ваги свого тулуба. Біда в тому, що свої звичайні м'ясні страви зберігають дуже багато жирів. Як же бути? Перейдіть на порошковий протеїн. З ранку відважте свою щоденну норму, розведіть коктейль на воді і влийте в термос. Залишиться тільки тримати термос з собою на роботу. Випийте коктейль в 5-6 прийомів з перервою у 2,5 - 3 години. Разок два в тиждень їжте парову або відварену рибу.


ШВИДКО СХУДНУТИ - сьомий шанс
Більше їжте!
Залишок води - стрес для організму. Чим-то більше ви п'єте, тим більше стресових гормонів секретують ваші надниркові залози. Ну а як раз ці гормони і є «жіросжігающімі». Так що вода - це абсолютно необхідна фішка в боротьбі за схуднення.
Збільште звичну денну норму, принаймні, на 2,5 літра. Постарайтеся зігрітися по півтора-два стаканчика води перед, під час і після підготовки, а також вранці, як прокинетеся, і в половині дня (всього 10 стаканів). Запам'ятайте: вам потрібна негазована вода!


ШВИДКО СХУДНУТИ - восьмий прийом
Постійно міняйте калорійність раціону

Доведеться покопатися з розрахунками, проте воно того варто. Обзаведіться довідником енергоємності продуктів і вирахувати цінність свого раціону. Доповнюючи або збавляючи прийоми їжі, їжте за методом «зигзагу». Приміром, 3 дні поспіль з'їдайте по 1500 калорій, розділених на 4 прийоми їжі. Потім приведіть калорійність до 1900 кал. - Тільки на 1 день. А після цього знову поверніться до 1500 калорій - ще на 3 дня.Основная формула звучить так: «крок аналогічної зигзагоподібної »дієти повинен бути 300-500 калорій, не більше, однак і не менше. У разі, якщо ви відчуваєте себе зовсім без сил, розбитою і млявою, спробуйте обмежити кількість «голодних» днів у циклі до 2-х.

ШВИДКО СХУДНУТИ - десятий спосіб
Менше солоного!
Випробуваний метод ШВИДКОГО СХУДНЕННЯ - це вигнати з організму зайву воду. Вода затримується завдяки натрію, а це означає, що вам треба менше їсти солоного. Точніше, зовсім не їсти! Бесіда йде не тільки про солоні огірки або оселедці. Солі багато в майонезі, кетчуп, гірчиця, соусах і заправках. До того ж з'єднання натрію додають в багато продукти заради ефекту консервації. Приміром, у чіпси. Уважно переглядайте етикетки: продукти, що містять солі натрію, вам принципово не підходять. Дома взагалі-то нічого не соліть! Повне звільнення від солі в раціоні допоможе приблизно схуднути на 4 кілограми.

Коментарі

  1. давно мрію схуднути, але ніяк не заставлю себе менше їсти і робити вправи для схуднення...

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар