Скинути вагу і позбутися калорій

Шкідливі продукти
 Кажуть, що калорії є калорії. І, що набагато важливіше, не те ЩО ми їмо, а ЯК БАГАТО. Тим не менше, кілограм бекону - це не кілограм шпинату.

Краса вимагає жертв 
Абсолютно необхідно відмовитися від ряду продуктів, які блокують калорії всередині вашого організму. І, як би ви себе не обмежували в кількостях споживання, ці продукти негайно нададуть «ведмежу послугу» вашій фігурі. Складаючи меню після закінчення дієти, пам'ятайте, що існують дуже шкідливі, можна сказати, руйнівні для нашої фігури продукти. Шкідливі напої для фігури Рідкі калорії найбільш небезпечні, головне правило - уникати напоїв з високим вмістом глікемічного індексу. Солодкі газовані напої - «пекельна» суміш цукру, хімії і газів, створена як ніби спеціально для того, щоб швидше «збагатити» організм шкідливими речовинами. Кока - кола, як відомо російським господиням, чудовий засіб від вапняного накипу та іржі. Газовані солодкі напої шкідливі і високою концентрацією цукру - в еквіваленті чотири - п'ять чайних ложок на склянку води. Тому, вгамувавши спрагу такою газованою водою, ви через вже п'ять хвилин знову хочете пити.

Намагайтеся також уникати: 

Картопля фрі
На жаль, самим популярним «овочем» залишається картопля фрі, хоча після перебування у фритюрниці його навряд чи можна назвати овочем. Коли картопля потрапляє на нашу тарілку після купання в «жировому джакузі», то містить 380 калорій (у середньому) та 20 грамів чистого жиру (у тому числі абсолютно нездорову дозу транс - і насичених жирів). Доктор Mercola любить повторювати своїм пацієнтам: «одна порція картоплі фрі шкодить здоров'ю сильніше, ніж викурена сигарета».

Майонез
Найчастіше ми не звертаємо увагу на такі продукти, як соуси і заправки. А, між тим, це може бути не так безневинно. Майонез гарний на бутерброді з м'ясом індички - хто ж сперечається - але всього одна столова ложка майонезу містить 12 грамів жирів і 110 калорій, тому поспішіть позбутися від улюбленого сендвіча. Замініть майонез гірчицею. У майонезів і кетчупів є і ще один мінус - це гостра їжа, яка розпалює апетит. Хочеш не хочеш, а з'їж більше, ніж треба.

Пампушки і круасани (як і будь-яка інша здоба)
Якщо ви починаєте свій день з пончиків, знайте: цим ви спочатку підриваєте обмін речовин і задаєте неправильний поживний ритм. Енергетична цінність одного глазурованого Пончика - 200 калорій, половина з яких містить надзвичайно шкідливі транс - і насичені жири. Крім того, поживна цінність пончиків практично дорівнює нулю, так як вони на 99% складаються з білого борошна та цукру.

Шоколадні батончики
Це гігантська кількість калорій у поєднанні з хімічними добавками, генетично модифікованими продуктами, фарбниками і ароматизаторами. Величезна кількість цукру, що міститься в них, дуже швидко викликає звикання: людина буквально не може й дня прожити без чергового «Марсу» або «Снікерса».

Ковбаси і сосиски
Навіть найбільш безневинні на вигляд сорту («Лікарська» ковбаса або «Молочні» сосиски) містять велику частку шкідливих для людини жирів - нутряний сала, свинячий шкірки - а також сіль і спеції в далеко не корисному кількості. До того ж, сьогодні до 80% ковбасних виробів містять трансгенну сою, вплив якої на людський організм до кінця ще не вивчений.

Льодяники, жувальні цукерки, мармелад неприродно яскравих кольорів
Це зашкалює за всі розумні рамки кількості цукру. В цих солодощах містяться і особливо небезпечні для нашого організму барвники та ароматизатори, в буквальному сенсі вбивають клітини людського організму.

Чіпси
Чіпси - як кукурудзяні, так і картопляні - дуже шкідливі для організму. Чіпси-це не що інше, як суміш вуглеводів і жиру в оболонці з барвників і замінників смаку. Жирне м'ясо Це не означає, що м'ясо взагалі не можна їсти. Але порція повинна бути невелика. У процесі приготування їжі, прагнете прибирати жир, і для вживання залишайте найбільш пісне м'ясо. Жирне м'ясо сприяє утворенню холестеринових бляшок на судинах, що прискорює старіння організму і веде до виникнення серцево - судинних захворювань.

Уникайте: сосиски, і, особливо хот - догів (замість цих спокусливих, але шкідливих продуктів радимо вибрати пісну шинку. У поєднанні з овочами, страва буде здоровою і смачною! Солодкі молочні продукти Звичайно, молочні продукти дуже приємні на смак, з цим не посперечаєшся . Але, на жаль, для вашої фігури, багато хто з них, містять високий вміст жиру і цукру. Уважно читайте на етикетці відсоток жирності та добавки. Сир і масло - рекордсмени за кількістю вмісту жиру. Доведеться відмовитися від жирного сиру, а заодно і від солодких глазурованих сирків.

Чому ЦЕ шкідливо? А що ж є?

Так, занадто жирна їжа призводить до збільшення ваги. Велика кількість їжі, що містить велику кількість замінників і фарбників, поступово отруює організм і при цьому викликає звикання. Варена їжа притуплює відчуття насичення. Груба рослинна їжа стимулює роботу травної системи. Тому складати свій щоденний раціон слід таким чином, щоб він включав в себе якомога більше сирих овочів і фруктів. Також прослідкуйте, щоб у ньому не було продуктів зі списку, наведеного вище. А ви це ще їсте?

Коментарі