Дієти зірок

Чомусь прийнято вважати, що зірки кіно і музики, вінценосні діти Голлівуду не стикаються з проблемами «простих смертних». Мовляв, їм чужі катування організму і гонитва за ідеальними формами, вони ніколи нічим не хворіють і ніколи не стоять у пробках, не їздять у метро, не комплексують з приводу зовнішності. Для багатьох шанувальників еліти «шоу-бізу» справжнім шоком буває часом новина про те, що та чи інша знаменитість не є ідеалом апріорі, а довго і наполегливо працює над собою. Ви думаєте, що знаєте про них, що живуть під постійним прицілом камер, все? Ви помиляєтесь.

Тим часом, поп-діва Кайлі Міноуг сидить на роздільному харчуванні, Меттью Перрі - прихильник дієти за групою крові, раціон Дрю Беррімор складається, в основному, з овочів, Бред Пітт взагалі не вживає в їжу солодощі та борошняні вироби. І це лише деякі знаменитості, які відмовилися від шкідливих звичок заради підтримки себе в прекрасній формі. На вітчизняному «небосхилі» також багато зірок, які обрали нормою життя спорт, вегетаріанство чи інші дієти. Якщо ви хочете бути схожими на своїх кумирів або ж вам просто цікаво, що дозволяє їм виглядати настільки чудово, ознайомтеся з декількома дієтами, найбільш популярними у знаменитостей.

Нестаріюча естрадна співачка Лариса Доліна всі способів підтримки себе у відмінній формі воліє дієти кефіру. Суть її ось у чому: після 7 днів дієти ви тиждень харчуєтеся, як звичайно. Однак обмежуєте вживання в їжу солодкого, жирного, гострого і мучного. Це закріпить вагу.

Можливо, за тиждень ви додасте 0,5-1 кг, але не хвилюйтеся: це цілком нормально. Після «завантажувальної» тижня знову сідаєте на дієту.

Чергуйте основну дієту з "закріплює" 7-днювання до тих пір, поки не доможетеся потрібного вам результату в зниженні ваги. Крім того, кожен день очищайте кишечник за допомогою клізми (можете скористатися проносними засобами). У день випивайте близько 0,5 л кип'яченої води для того, щоб організм використав воду, накопичену в жирових відкладеннях.

Перед детой проведіть розвантажувальний день. У день має бути 6 прийомів їжі. Всі прийоми їжі проводяться у визначений час: о 8, 10, 12, 14, 16, 18 годин. Перед кожним прийомом їжі потрібно випивати настій звіробою, ромашки, календули (по одному пакету кожної трави на 200 мл окропу).

У понеділок ваше меню має виглядати так: 400 г печеної картоплі без солі і 500г кефіру 1%-й жирності (на весь день). У вівторок - 400 г сиру знежиреного і 500 г кефіру, у середу - 400 г фруктів (будь-яких, окрім бананів і винограду) і 500 г кефіру, в четвер - 400 г відвареної курячої грудки без солі і 500 г кефіру. У п'ятницю з'їдайте 400 г фруктів і випивайте 500 г кефіру, в суботу пийте тільки мінеральну воду без газу (півтора літра в день), в неділю знову з'їдайте 400 г фруктів і випивайте 500 г кефіру.

Кінодіва Софі Лорен довгі роки не втомлюється дивувати шанувальників своєї нев'янучої красою і молодістю. За словами актриси, її секрет у тому, щоб не вживати занадто багато калорій в один прийом їжі і строго контролювати розмір порцій. Крім того, не зловживати сирним і сметанним соусом.

Щоб завжди залишатися стрункою, Лорен їсть три рази на день, маленькими порціями. Кожен день вона випиває склянку йогурту з ложкою пивних дріжджів, через день з'їдає по ананаса. Актриса практикує розвантаження з очищенням організму кожні три місяці. У цей час вона їсть тільки свіжі фрукти і п'є натуральні соки без цукру. Дива не курить і зовсім не вживає спиртного.

Софі Лорен дотримується розпорядку дня: вона лягає спати о 21 годині, встає о 6 ранку, кожен день робить зарядку, потім йде дихають свіжим повітрям. Щодня вона протягом 10 хвилин вона займається гімнастикою з гантелями при відкритому вікні. Потім встає під холодний душ - це підтримує тонус м'язів і допомагає зберегти форму бюста.

Коли актрисі потрібно швидко схуднути, Лорен сідає на триденну дієту, яка підійде багатьом: вона зовсім не жорстка.

У понеділок ви випиваєте на сніданок 170 г свіжовичавленого апельсинового соку та їсте зварене круто яйце. Обідаєте салатом з будь-яких овочів з 60 г нарізаної скибочками індички і нежирним сиром, укладеним на листя шпинату. Вечеряєте 115 г макаронів з креветками і салатом зі шпинату з низькокалорійною заправкою. На десерт можете собі дозволити яблуко.

У вівторок ви снідаєте чашкою чашка злакових грубого помелу із знежиреним молоком, обідаєте салатом зі свіжих фруктів і невеликою кількістю пресованого сиру, вечеряєте 115 г спагетті з фрикадельками з пісної індички, листям салату, змішаними з пісною заправкою. На десерт - груша.

У середу ви снідаєте половиною підсушеного бейгале (солоного бублика з борошна грубого помелу) з нежирним сиром, обідаєте 115 г зеленого салату з вареною куркою, вечеряєте 170 г лазаньї з нежирного сиру, великий салат з різної зелені з пісною заправкою. На десерт - 2 персики.

Дуже популярною в Голівуді зараз є так звана «сира дієта». Її прихильниками є Демі Мур, Вуді Харрельсон і Стінг. Складові дієти: фрукти, овочі, горіхи, насіння, сухофрукти, соки, пророслі зерна, трави та спеції. Деякі люди додають у харчування рибу або не жирну домашню птицю. Головне правило: 75% продуктів ви повинні вжити в сирому вигляді, тому що деякі ферменти містяться в їжі руйнуються в процесі приготування

Скорочення калорій і вуглеводів призводить до схуднення, крім того уповільнює старіння організму. Мінусом дієти є її жорсткі правила, витримати які під силу далеко не кожному.

Ось приблизний меню людини, що сидить на сирній дієті. На сніданок ви з'їдаєте салат зі свіжих фруктів, мигдаль, пророслої пшениці, насіння гарбуза, випиваєте склянку знежиреного молока. На обід - салат з капусти, помідорів, стручковий перець, цибуля, петрушка і, сочевиця з оливковою олією. На вечерю - овочевий суп, сир Чеддер, насіння соняшнику, малина. Пити можна тільки воду і фруктові соки.

Існує багато дієт, які допомагають знаменитостям підтримувати себе у формі і ви цілком можете приєднатися до своїх кумирів. Врешті-решт, зіркове життя - це зовсім не обов'язково sex, drugs and rock-n-roll.

Коментарі