Найкращий спосіб схуднути до літа

Як стародавні алхіміки фанатично шукали філософський камінь, так і сучасні жінки всі сили докладають, щоб відшукати найкращий спосіб схуднути до літа, так як ті способи, які вони вже випробували, виявилися не найкращими.

Який же він, кращий? Важко сказати, тому що всі вони не можуть існувати без зв'язку один з одним. Але все-таки він є. Увага: це низькокалорійний, але насичений вітамінами раціон плюс фізичні навантаження.

Які ж складові процесу, що дозволяють за два-три місяці значно знизити вагу? 

Обов'язковий сніданок. Він може складатися з вівсяної каші, фруктів, овочів. Низькокалорійні, але вельми енергетично такі продукти, як цитрусові, шпинат, черешня, крес-салат. Численні вітаміни, вуглеводи, фолієва кислота, калій, пектин, клітковина прискорюють обмін речовин, спалюють жири, виводять токсичні речовини.

Часте харчування невеликими порціями. Вчені рекомендують тобто приблизно п'ять разів на добу, обов'язково виключаючи з меню продукти, що містять прості вуглеводи: цукор, хліб, булочки, тістечка і т. д.

Спеціальна дієта (але без фанатизму!) Спробуйте яку-небудь дієту з обов'язковою консультацією свого лікаря. Це може бути і кефірна дієта, і гречана, і кавунова. Так яка завгодно! Головне, щоб ви отримували мінімум негативних і максимум позитивних емоцій.

Будь-які перераховані вище заходи не будуть мати ніякого ефекту без фізичного навантаження. Комплекс правильного харчування й організовані тренування допоможуть скинути до літа до півтора кілограмів на місяць, що є саме здоровим схудненням за рахунок зменшення жирової, а не м'язової маси і втрати води. І забудьте про чудодійні кремах і вібромасажера - прибрати жир локально - це всього лише казка, придумана компаніями-виробниками «чудодійних» засобів. Насправді ж, спалити жир можна тільки кардіотренування: всього 30 хвилин на день на біговій доріжці три рази на тиждень за три місяці дадуть вам можливість розпрощатися із зайвими кілограмами, зберігши пружність і еластичність шкіри, і ви зможете сміливо приміряти свої улюблені наряди.

Коментарі