Китайська дієта

Ми знаємо, що китайці - молодці. Вони придумали масу корисних речей, без яких життя сучасної людини складно собі уявити. Вони винайшли компас і порох, створили безліч східних єдиноборств, без яких сучасний кінематограф був би зовсім іншим. Вони подарували світу вельми своєрідну кухню, більш популярну у нас зараз, ніж навіть японська. Крім усього іншого, китайці придумали одну чудову дієту, яка допомагає підтримувати себе в ідеальній формі без шкоди здоров'ю.

Під час цієї дієти можна пити тільки кип'ячену або мінеральну воду. Не можна вживати в їжу сіль і цукор. Змінювати меню теж не можна, тому що лише певна послідовність вживання їжі викликає необхідні зміни в обмінних процесах організму.

Основним складовим дієти є рис. Велику увагу китайські дієтологи також приділяють мінеральній воді, рекомендуючи пити її не менше літра на день. Справа в тому, що вона очищає кишечник від шлаків, сприяє підтримці здорового стану організму і омолоджує його. У результаті дієти ви можете скинути 8-9 кілограм за два тижні. Доведеться постаратися, але, повірте, результат того вартий.

Отже, в понеділок ви снідаєте 150 г свіжої білокачанної капусти і склянкою мінеральної води. Обідаєте 4 ст. л. вареного рису, 150 г салату з тертої свіжої моркви, заправленого оливковою олією і запиваєте це склянкою мінеральної води. Вечеряєте 150 г відвареної риби, невеликим скибочкою хліба, кількома листочками салату і запиваєте це ... А ось і ні! Двадцятьма грамами рисової горілки. Пам'ятайте, що інструкції дієтологів потрібно слідувати неухильно.

У вівторок а сніданок ви з'їдаєте 150 г нашаткованою свіжої моркви, заправленої рослинною олією, 1 грінка і випиваєте склянку мінералки. На обід - 200 г салату зі свіжих овочів (капуста, морква, листя салату, селера), невеликий шматочок хліба і склянка яблучного соку. На вечерю - 100 г вареного рису, 4 листочка салату. Закушує половинкою грейпфрута, запиваєте склянкою мінеральної води.

У середу снідаєте 200 г салату зі свіжих яблук, груш, апельсинів, бананів. Випиваєте склянку апельсинового соку. Обідаєте 250 г вареної спаржі, 150 г салату з капусти, заправленого лимонним соком, і невеликим скибочкою хліба. Запиваєте склянкою мінералки.

На вечерю - 250 г смажених грибів, 1 невелика картоплина і 1 стакан мінеральної води.

У четвер ви снідаєте одним яблуком, одним апельсином, одним грінками і запиваєте склянкою апельсинового соку. На обід з'їдайте 300 г вареної спаржі з рисом і листям базиліка, 1 велике яблуко, невелику скибочку хліба. Запивайте склянкою мінеральної води. Вечеряйте 2-ма варених картоплин, 200 г відвареної риби і невеликим шматочком хліба. Бонусом - 20 г рисової горілки.

У п'ятницю на сніданок з'їдайте невелику тарілку рисової каші, випивайте склянку мінеральної води. На обід - 200 г салату з нашаткованої білої капусти і морської капусти, невеликий шматочок хліба або коржі з рисової муки. Запити - склянкою мінералки. Вечеряйте 200 г салату зі свіжої капусти, морквини, зелені салату, заправленого рослинною олією, коржем з рисового борошна, запивайте склянкою мінеральної води.

У суботу снідайте невеликий тарілкою рисової каші і склянкою стакан яблучного соку. Обідайте 200 г відвареної морської риби, 150 г салату з яблук, ківі, апельсинів. Запивайте склянкою соку манго або апельсина. На вечерю з'їдайте шматочок нежирного смаженого м'яса, невеликий шматочок хліба, 4 порізаних листочки салату, заправлених лимонним соком, 1 апельсин. Випивайте 20 г рисової горілки.

У неділю на сніданок з'їдайте 250 г фруктового салату з яблук, чорносливу, абрикос. Запивайте склянкою мінералки. На обід - 150 г рису з шматочками фруктів, столова ложка меду і склянку мінеральної води. На вечерю - 150 г відвареної морської риби, 200 г салату з нашаткованої капусти і морської капусти, невеликий коржик з рисової муки. Випивайте склянку мінеральної води.

Меню другого тижня не відрізняється від мене першого тижня дієти. Пам'ятайте, що найважчим періодом є саме перший тиждень. Якщо ви витримуєте, далі стає набагато легше. На третьому тижні поступово переходите до нормального збалансованому харчуванню. Головне - не переїдайте на 22-й день, інакше весь ефект може зійти нанівець. Вирішили тримати себе у формі - будьте ласкаві стежити за раціоном постійно.

Коментарі