Літня дієта для похудання

Літо - найкращий час, щоб подбати про свою фігуру. Влітку Ви більше рухаєтеся, більше часу проводите на свіжому повітрі, працюєте на городі, купаєтеся, ходите по гриби, ягоди. Тобто активно спалюєте зайві калорії.
З іншого боку літо - час низькокалорійних продуктів. Ви менше їсте мучного і жирного, а більше овочів і фруктів. Та й споживання напоїв збільшується.
Все це разом допомагає повернути фігурі колишню стрункість.



Ось смачна семиденна дієта, якої ви можете дотримуватися кілька разів за літо.

Ідея цієї дієти проста - виберіть для себе ті овочі і фрукти, які ви любите найбільше, і поглинає їх цілий день - на сніданок, обід і вечерю.







Понеділок Понеділок - день важкий. А тому не навантажуйте шлунок важкою їжею. Припустимо, ви любите огірки. Ви можете їсти їх у будь-яких кількостях: хоч 10, хоч 20 кг протягом дня, але, якими б соковитими не були огірки, вони не поповнять в достатній кількості рідини у вашому організмі, так що радимо вам цього дня пити побільше мінеральної води.

Вівторок Якщо попередній день був овочевим, то, значить, за ним повинен слідувати фруктовий. Наприклад, яблучний, апельсиновий або грушевий. Розподіліть фрукти на чотири-п'ять прийомів і основну частину поглинайте в обід. Якщо при цьому ви відчуєте нестерпний голод, то випийте склянку кефіру або йогурту.







Середа 
Сьогодні можна їсти ягоди. Це може бути ароматна свіжа полуниця, слива або агрус. Їжте ягоди протягом всього дня і пийте в необмежених кількостях мінеральну або кип'ячену воду.


Четвер У цей день ви повинні віддати перевагу кисломолочним продуктам. Виберіть що-небудь молочне - кефір, йогурт або ряжанку - і пийте маленькими ковточками протягом дня. Якщо ваш порожній шлунок постійно нагадує про себе, то з'їжте трохи нежирного сиру з невеликою кількістю цукру без сметани. Завершити цей день найкраще склянкою кефіру.


П'ятниця Знову овочі. Виберіть їх на свій розсуд - це може бути капуста, гарбуз, картопля (але не смажена, а відварна) або соковиті помідори. Їжте тільки овочі протягом всього дня і запивайте мінеральною водою.


Субота Цей день присвятіть якій-небудь ягоді: черешні, абрикосі або персикові. Протягом дня їжте вибрані вами ягоди, а на ніч не забудьте випити повний стакан кефіру.


Неділя Мабуть найважчий із усіх попердніх. Протягом дня ви повинні будете пити який-небудь фруктовий сік - яблучний, виноградний або апельсиновий.









Після цієї дієти ви можете повертатися до звичайного харчування, але не накидаються на їжу відразу ж, а робіть це поступово, інакше не пройде і тижня, як ваша струнка фігура знову запливе жиром. 
А використовувати тижневу дієту досить 2-3 рази на місяць, щоб підтримувати бажану форму. І не забувайте частіше гуляти, купатися, їздити на велосипеді, ходити в походи, "копатися" на грядках і збирати гриби-ягоди.

Коментарі