Як схуднути в стегнах

Багато жінок майже усе своє свідоме життя худнуть. Вони періодично сидять на дієтах, «зриваються», лають себе, йдуть в тренажерку, лінуються, кидають, знову сідають на дієту. І так - до безкінечності ... У боротьбі за ідеальні форми найчастіше перемагає здорова лінь. Потім ми лаємо себе безхарактерними і впадаємо в депресію, від якої лікуємося знову ж таки солоденьким. Потім виснажувати себе фізичними навантаженнями і не дочекавшись результату, падаємо. Тим часом, на світі існує маса способів привести себе в порядок і скинути зайві кілограми, не влаштовуючи над організмом екзекуцій. Вам достатньо просто переглянути своє ставлення до процесу схуднення і ось побачите: швидко справа піде на лад.

По-перше, не можете робити зарядку - не робіть
Вже фахівці підтверджують, що ранкові вправи для жіночого організму - то ще стрес. Якщо ж ви сова, тим більше припиняйте силувати себе. Займайтеся зарядкою через кілька годин після обіду або навіть увечері. Недарма багато фахівців по схудненню вважають, що підвищувати температуру тіла на кілька градусів перед снів дуже корисно для підтримки себе в прекрасній формі. Отже щодня виконуйте випади на одну ногу, «крутіть» велосипед у положенні лежачи, присідати, робіть махи ногами в сторони. Навіть цих нехитрих вправ вистачить, щоб ефект не забарився проявитися.

Взагалі, якщо ви мрієте про ідеальну фігуру, починайте свій день зі склянки прохолодної води. Це бадьорить і стимулює травлення, виводить з організму зайву рідину. Снідайте кашами або мюслі, залиште бутерброди на крайній випадок, для того часу, коли дуже хочеться їсти, а нічого. До речі, склянка свіжовичавленого апельсинового соку не тільки подарує вам заряд бадьорості, але і поліпшить травлення. Спробуйте заміняти ним ранкову чашечку кави: бадьорить також, зате шкоди ніякої. Також можна замінити каву на зелений чай: він також надає сильний тонізуючий ефект.

Якщо ж ви привчите себе пити негазовану воду кожні дві години, скоро зможете забути про відкладення на «проблемних» місцях.

Крім того, забудьте про ліфти і похід в тренажерку можна буде сміло відкласти на невизначений термін.

Якщо ви не можете відмовитися від каблуків, хоча вони й роблять не надто корисний вплив на кровообігу ніг, допомагаючи розвиватися целюліту, носіть змнне взуття. Тобто по вулиці ходіть у взутті на невеликій платформі або танкетці, а на роботі перевзувайтесь.

Увечері, приходячи додому, приймайте контрастний душ. Він стимулює кровообіг допомагає підтримувати м'язи в тонусі. У душі масажуйте «проблемні» ділянки спеціальними масажерами або твердою мочалкою. Крім того, ви будете приємно здивовані, дізнавшись, які чудеса з попою і стегнами творить звичайна банка крему! Вам потрібно лише нанести на «проблемні» зони антицелюлітний крем або гель для душу з екстрактом водоростей і масажувати до тих пір, поки шкіра не почервоніє. Коли на ній не залишиться блідих ділянок, циркуляція крові покращиться. При щоденному повторенні даної вправи ви зможете позбутися від «апельсинової кірки». Також нормалізувати кровообіг допоможе пощипування, погладжування і поплескування сідниць.

Креми для схуднення наносите на ніч - тоді боротьба з целюлітом триватиме цілу добу. 

Позбутися від зайвих складочок і нерівностей на стегнах можна, виконуючи постійно кілька простих вправ. Для початку виконуйте по 8-12 повторень, потім переходите на 15-30. Пам'ятайте про те, що перенапружуватися не варто - інакше ви «перекачає» м'язи, що буде виглядати не кращим чином.

Перша вправа - для зовнішніх м'язів стегна. Ляжте на бік: одна нога зігнута, інша - пряма. Піднімайте пряму ногу, не згинаючи її, під кутом 45-60 градусів. При підйомі ноги вгору робіть видих, при опусканні вниз - вдих. Голова при цьому повинна лежати на підлозі.

Щоб зміцнити м'язи сідниць, встаньте на коліна лікті: лікті - на ширині плечей, поперек - не прогинається. Випрямляйте одну ногу і піднімайте її до паралелі з підлогою. На початок - видих, вниз - вдих. Щоб зміцнити внутрішні м'язи стегна, станьте в положення випаду, коліно зігнутої ноги строго над носком, стопи паралельні, спирайтеся на зігнуту ногу і робіть пружні присідання.

Щоб розробити задні м'язи стегна, сядьте: стопу поставте навхрест за стегно іншої ноги. Протилежний лікоть покладіть на коліно. Потім злегка зігніть випрямлену ногу в коліні.

Якщо ви будете виконувати ці досить прості вправи постійно, дуже скоро ваші стегна придбають такий привабливий вигляд, що доведеться перебирати гардероб, поповнюючи його вузькими брючками та міні-спідницями.

Коментарі

  1. Анонім19:49

    не їсти після 18-ї години справді дає помітний результат.Менше хлібчика.важко перші три дні далі-організм сам підкаже.велика радість вартує маленьких жертв

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар