На талії жодного зайвого грама!

Секрет цієї дієти полягає в поєднанні певної системи живлення з гімнастикою, водними та косметичними процедурами.

День 1-Й
1) Після обіду вийдіть на вулицю і пройдіться швидким кроком близько півтора кілометрів - жодного грама ваги від ситного обіду не відкладеться на вашій таліі.
2) Вечеря за три години до сну. Можна з'їсти м'ясне або рибне блюдо з будь-яким овочевим гарніром. Випийте зелений чай. Зробіть заспокійливу трав'яну ванну для ніг і рук.
День 2-Й
1) До обіду можна їсти тільки фрукти і випити склянку соку або вітамінізованого морса.
2) Обідати можна як звичайно. Перед прийомом їжі випийте склянку трав'яного чаю з мятой.
День 3-Й
1) Зробіть собі молочний сніданок: молочна каша, сир, кефір або йогурт.
2) Обід повинен складатися з двох страв: суп і салат або друге і салат (білий хліб замінюємо на житній або висівковий). Між обідом і прийомом рідини: чаю, кави, компоту або соку - повинно пройти не менше 20 мінут.
3) За вечерею дотримуйтеся принципів роздільного харчування. Перед сном обов'язково випийте склянку кефіру (1%-ной жирності).
День 4-й - Рибний день
Риба засвоюється краще, якщо до і після трапези пити зелений чай. Рибний день ідеальний для відвідування лазні або сауни. Після сауни дозволені тільки риба, легкий фруктовий десерт і жменю орешков.
День 5-Й
1) Сніданок - три повні столові ложки вівсяних пластівців, півсклянки йогурту, кефіру або молока, терте яблуко, банан розім'яту і дрібно порізане ківі. Можна додати жменю ізюма.
2) Обід і вечерю можна зробити ситними. Але після останньої трапези не забудьте випити лимонний сік або стакан води з додаванням 1, 5 столової ложки яблучного уксуса.
День 6-й
В їжі собі майже не відмовляйте, але не забувайте про те, щоб не їсти на ніч і робити фізичні упражненія.
День 7 -й - Розвантажувальний день
Їчте тільки яблука і кефір або яблука і чай з молоком. Фото Shutterstock

Коментарі