Схуднення: овочеві соки - показання та обмеження

Соки з овочів вживаються одразу

Морквяний - можна сказати король овочевих соків. Видатний джерело каротину. У ньому є вітаміни - В, С, D, Е, К і величезна кількість селену. Він зміцнює нервову систему, підвищує імунітет, поліпшує зір.

Показання: пародонтоз, куріння, поганий зір.

Обмеження: при тривалому вживанні, можливе фарбування тканин, тому треба додати чайну ложку сметани або рослинного масла. Пити в поза прийомом їжі.

Томатний сік - джерело вітаміну С і каротину. Він захищає клітини від ушкоджень, посилює синтез гормонів, відновлює нервову систему. Багато в ньому солей, заліза, міді і калію. У склянці томатного соку, половина добової норми вітаміну А - який підтримує імунітет і допомагає при атеросклерозі. Чимало в ньому вітамінів групи В.

Показання: безсоння, сухість шкіри, ослаблений зір.

Обмеження: нема.

Капустяний сік - у ньому багато вітаміну С і всі вітаміни групи В. Він містить сірку і хлор. Очищає організм від шлаків, знижує вагу. Необхідний для утворення гормонів щитовидної залози, корисний при діабеті, відновлює слизову шлунка.

Показання: хвороба шлунка, ожиріння.

Обмеження: нема.

Картопляний сік - з рожевих бульб містить багато вітаміну С і мінеральних речовин прочищає весь організм, знижує тиск, активізує обмін речовин.

Показання: гастрит з підвищеною кислотністю, запалення підшлункової залози, порушення обміну речовин.

Обмеження: знижена кислотність, його потрібно пити поза прийманням їжі.

Коментарі