Шоколад допоміг скинути 95 кілограмів за 16 місяців

Житель Флориди Пітер Аджелло досяг неймовірного успіху в корекції своєї ваги. За 16 місяців він скинув 95 кілограмів, не відмовляючись при цьому від шоколаду.

Задуматися про спосіб життя і харчування американця змусив інсульт. Його вага становила 200 кг, а в день він з'їдав 24000 калорій при нормі 2500. Щоб врятувати своє здоров'я і життя, Пітер сів на дієту. При цьому всі солодощі, які він поглинав раніше, були замінені чорним шоколадом.

В іншому Аджелло також став дотримуватися принципів здорового харчування, відмовившись від фастфуду, який раніше поїдав у величезних кількостях.

Пітер навіть посперечався з приятелями, що йому вдасться схуднути. Слід зазначити, що вони в це не дуже вірили. Але американцеві вдалося здійснити задумане. Гроші, які він отримав від проспорив друзів, пішли на операцію з видалення надлишків шкіри.

Цікаво, що у чоловіка з'явилася не тільки більш струнка фігура, але й натхнення. Американець пише книгу про те, як йому вдалося схуднути. Враховуючи, що проблема ожиріння в США дуже насущна, не дивно, якщо цей витвір стане бестселером.

Коментарі