Домашні вправи для красивих сідниць

Деякі представниці прекрасної статі віддали б все, щоб мати розкішні сідниці. Потрібно всього 4 тижні і трохи терпіння, щоб зробити свої сідниці привабливішими. Вашим спортивним інвентарем буде звичайний стілець.

Знамениті інструктори з фітнесу, Фред ДеВіто і Елізабет Хелфпепп, змусили схуднути вже 250 тис. американців. Автори відеоуроків і кількох книг довели, що практично кожен здатний навіть у домашніх умовах зробити своє тіло більш привабливим, і не витрачати кошти на дорогі спортзали.

Комплекс сідниць (так його назвали автори) складається лише з чотирьох вправ. Умови прості: ви будете витрачати по 20 хвилин часу 3 рази на тиждень протягом місяця для виконання комплексу.

Вправа № 1

Початкове положення: станьте за стільцем, поклавши руки на спинку. Ноги нарізно.

Спосіб A: Підніміть і зігніть ліву ногу в коліні (див. фото А). Відведіть стегно вліво, піднімаючи ногу вгору, наскільки можливо. Поверніть ногу у вихідне положення (див. фото А). Зробити 20 повторень і поміняти ноги.

Спосіб B: Розпряміть і відставте ліву ногу назад (див. фото B). Далі, описавши ногою ліворуч від себе коло, підніміть її так, щоб коліно утворило кут в 90 градусів (див. фото А). Займіть вихідне положення. Повторіть вправу 20 разів і змініть ногу.




Вправа № 2

Одне з найвідоміших вправ з розряду «махательних». Початкове положення: встаньте за стільцем на коліна і візьміться руками за спинку.

Випрямити спину, не розгинаючи ліву ногу в коліні, відведіть її назад і піднімайте вгору. Суть вправи в тому, що вгору ви тягніть не стільки ступню, скільки все стегно: правильно виконуючи вправу, ви будете відчувати, як працюють м'язи задньої поверхні стегна і сідниць. Повертаючи ліву ногу у вихідне положення, зверніть увагу, що опорна нога (тобто права) повинна бути трохи попереду. Виконавши вправу 20 разів, поміняйте ноги.




Вправа № 3

Початкове положення: сядьте на підлогу, зігнувши праву ногу в коліні і залишивши її перед собою, а ліву відведіть злегка убік, трохи зігнувши її в коліні.

Упріться на пальці рук так, щоб долоні були розташовані один від одного на відстані злегка ширше плечей. Не поспішаючи, підніміть вгору ліву відведену ногу, як це показано на малюнку. Зафіксуйте це положення на кілька секунд, потім опустіть ногу, не доторкаючись до підлоги. Повторіть рух 20 разів і змініть ногу. Якщо цю вправу для вас надто складно, опускайте ногу до зіткнення з підлогою.




Вправа № 4

Початкове положення: сядьте на підлогу, зігнувши праву ногу (див. фото).

Випряміть ногу, одночасно нахилившись вперед на зігнуті в ліктях руки так, як показано на малюнку. Не поспішаючи, згинайтеся, опускаючи груди до правого стегна. Ви повинні відчути м'язову напругу. Ця вправа є одним з кращих для розтяжки. Зафіксуйте це положення на 30 секунд. Потім, змінивши ноги, повторіть вправу.

Коментарі

  1. Анонім09:12

    Вправи - це дійсно реальний спосіб швидко схуднути, що би і хто би не казав!

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар