Як Аніта Цой скинула 50 кг. Схуднути без дієт.

Аніта Цой скинула 50 кг, а важила під сотню. Їй від природи дісталася схильність до повноти. Змінитися її змусив чоловік, так як сім'я була на грані розвалу і треба було робити вибір: залишатися такою і бути однією або зібрати в кулак всю свою силу-волю і повністю змінитися. Вона так і зробила - змінила філософію свого харчування.

Щоб кардинально змінити свою зовнішність і схуднути швидко потрібні жорсткі дієти відразу. У і-неті можна знайти багато її порад, але мене привабило те, що людина дійсно координально змінилась. Конкретно на якійсь одній дієті вона не сиділа, у неї їх маса; 3-4 дні одна, потім перепочили 2-3 дні і наступна на з-4 дні. Вона навіть сама їх вигадувала. Треба віддати належне чоловікові:  звичайна домогосподарка перевтілилась в шоу-леді, а він навіть не опирався цьому, а навпаки всіляко її підтримував і допомагав навіть стати королевою. До цього ... сиділа вдома і готувала пироги, але після ... танці, басейн, нові захоплення ... Це справжня любов!

Зараз Аніта каже, що просто підтримує фігуру і якщо вона захоче що-небудь забороненого, то в цьому не відмовляє, тільки на наступний день треба поголодувати. Під час схуднення, та й зараз після 18 годин вона не їсть. Днем їсть часто, але потроху, щоб не розтягувати шлунок. "Кожні 2 години можу закидати в себе по 250 г корисних і сумісних продуктів. Наприклад, хліб та овочі, м'ясо і овочі, риба і овочі ... Хоча іноді я не можу втриматися і їм чорний хліб з салом, - зізналася Аніта."

Коментарі