Нетрадиційні способи схуднути: напої для схуднення

 
Виявляється, не тільки те, що ми їмо, але і те, що ми п'ємо в значній мірі впливає на фігуру і вагу. Тому для тих, хто вважає за краще дотримуватися дієти, інформація про напої для схуднення буде зовсім не зайвою.

Але для початку зауважимо, що існує чимало напоїв, які, навпаки, сприяють появі зайвої ваги. Це, в першу чергу, газовані напої в яскравих упаковках - до їх складу входить маса шкідливих речовин, зайвих вуглеводів і до того ж вони погано втамовують спрагу.

Ананасовий, грейпфрутовий і апельсиновий соки дуже калорійні. Взагалі соки з пакетиків не відносяться до дієтичних, для цього потрібно вживати свіжовичавлені соки без цукру або соки першого віджиму (такі зазвичай пропонуються для дитячого харчування).

Що стосується спиртного, то чим вище градус напою, тим більше ризик набрати зайву вагу. Пиво теж не сприяє схудненню, проте світле пиво набагато менш калорійне, ніж темне.

Чай з молоком набагато корисніше для фігури, ніж чай з цукром.

Щоб зберегти здоров'я і схуднути, можна і потрібно вживати такі напої для схуднення:

Чиста (краще фільтрована) негазована вода. 


Нежирний кефір без добавок з невеликим терміном придатності сприяє поліпшенню травлення і може замінити собою шкідливі глазуровані сирки та йогурти з барвниками і консервантами.
Зелений чай, улюблений напій східних мудреців. Він покращує обмін речовин, сприяючи зниженню ваги. Свіжий, нерозбавлений, бажано листової, а не в пакетиках зелений чай, надає тонізуючу та протизапальну дію.

Для схуднення використовують також імбирний напій, рецепт якого такий: 2-3 столові ложки натертого імбиру змішати з двома чайними ложками меду, потім додати 25 грам лимонного соку і залити не дуже гарячою водою. Такий напій рекомендується пити протягом дня перед їжею. Імбир не тільки допомагає знизити вагу, але й зміцнює імунітет, тому його в тертому вигляді можна додавати і в звичайний чай.

Ранковий коктейль для схуднення додасть вам заряд бадьорості на весь день, а робиться він так: необхідно змішати 2-3 столових ложки мюслі (можна використовувати геркулесових пластівці) додати склянку кефіру або йогурту, потім витиснути туди четвертинку лимона, додати два помелених ядра волоських горіхів і кілька ягід полуниці або половинку банана. Корисний та смачний коктейль готовий!

У продажу можна знайти чай для схуднення та очищення організму, заснований на різних травах, однак такого продукту можна довіряти, тільки якщо він не містить додаткових хімічних компонентів, має сертифікат якості і не призначений для тривалого використання, оскільки часте і регулярне вживання таких напоїв може негативно позначитися на здоров'ї. Чай для схуднення добре підходять для розвантажувального дня або як додатковий засіб при корекції ваги, але замінювати їм основні напої не можна. Крім того, бажаний результат не буде досягнутий, якщо продовжувати неправильно харчуватися. Чай для схуднення протипоказаний при вагітності і лактації, загальною виснаження організму, при гострих захворюваннях шлунково-кишкового тракту і (або) нирок.

Досить добре зарекомендував себе наступний рецепт чаю для схуднення, який можна зробити в домашніх умовах: 15 грам листя берези і 15 грам листя мати-й-мачухи змішуються з 100 грамами ожинових листя, заливаються гарячою, але не киплячою водою у співвідношенні 1:10 і варять на водяній бані близько 15 хвилин. Потім напій остуджується, проціджують і тепер його можна вживати по склянці перед сніданком і обідом протягом двох тижнів.

Коментарі

  1. Анонім23:27

    быстро похудеть это не штука... проблема в том как не набрать весь заново. я вот похудела на 6 кило, но за две недели набрала 7 ;((((

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім01:48

    це дуже важко зхуднути людині,вона "помішується на своєму тілі" та придумує собі недоліки!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар