Високий рівень метаболізму допомагає худнути

Часто ми самі псуємо свій рівень метаболізму, відчуваючи на собі всілякі дієти. Такі дії негативно позначаються на метаболізмі, значить, ускладнюється процес схуднення. Але з'ясувалося, що існують способи, які здатні прискорити процеси метаболізму, тобто ту швидкість, при якій їжа перетворюється в енергію.

Для підвищення швидкості реакції необхідні силові навантаження на організм. М'язи - основний орган, що поліпшує метаболізм. Чим більше м'язової маси, тим вищою буде швидкість метаболізму.

Чим більше ви будете тренувати свої м'язи, тим частіше вам потрібно підгодовувати свій організм. Добова кількість калорій необхідно розподілити рівномірно на кожний прийом їжі.

Силове навантаження потрібно поєднувати з аеробікою, яка допоможе спалити калорії. Пийте багато води, це допоможе вам прискорити переробку жиру і детоксикацію організму. Прийом великої кількості води звільняє печінку від необхідності працювати над очищенням організму. Тому всі свої звільнені сили печінка буде використовувати на переробку жиру.

Часто з'явилося почуття голоду пов'язано з тим, що організму не вистачає рідини. Тому, перш, ніж поспішати до холодильника спробуйте випити трохи води маленькими ковтками.

Коментарі