Шкідливі продукти, які заважають схуднути і збільшують об'єм талії

Чому-це саме в зимовий час, ми здатні зриватися з принципів правильного харчування, і з хрускотом поїдати мариновані огірочки, помідорчики, поєднуючи їх зі смаженою картоплею і ковбаскою. Рясна вечеря запивається, як правило, чаєм з варенням. Неправильне харчування плюс малорухливе проведення часу взимку, сприяють зміні фігури не в кращу сторону.

Ідеальними продуктами в зимовий час є коренеплоди: морква, буряк, редька та ріпа. Вони відмінно перетравлюються організмом, надаючи йому енергії. Ці овочі здатні поліпшити обмінні процеси, вивести солі важких металів і поповнити організм вітамінами. Для стимуляції роботи кров'яних клітин, включіть в раціон листові овочі (капуста, шпинат).

Чимале значення має спосіб приготування продуктів. Не зловживайте термічною обробкою овочів, тому що при цьому не всі вітаміни зберігаються. Обмежте споживання картоплі в будь-якому вигляді, оскільки він сприяє утворенню зайвих кілограмів.

Не їжте пізно, притупити почуття голоду допоможе склянку томатного соку, випитого перед сном, або кефір. На сніданки готуйте каші, додайте в них сухофрукти, горіхи, ягоди і в такому випадку, ваша фігура не постраждає і травлення покращиться.

Коментарі