Як схуднути після пологів

Питання - як схуднути після пологів, цікавить багатьох жінок. Якщо у вас до пологів вага була в нормі, то колишня форма поступово повернеться. Грудне вигодовування, всупереч хибним думкам, не буде для цього перешкодою. Головною умовою стане нормальне збалансоване харчування без переїдання і відсутність шкідливих дієт. 

Як схуднути після пологів? 
Велике значення для збільшення ваги може мати малорухливий спосіб життя. Гімнастичні вправи і тривалі прогулянки з дитиною допоможуть тримати свою вагу в нормі. Припинивши годування грудьми, можна спробувати деякі обмеження в харчуванні. Різкої відмови від їжі робити не потрібно. Це викличе стресову ситуацію в організмі. Після припинення такого знущання над собою, ваш організм візьме обов'язково все назад, але з великим запасом.

На випадок вашого експерименту в майбутньому. Такі супермодні дієти як вегетаріанство, білкова дієта, голодування, не варто застосовувати, не знаючи реакції вашого організму.

Кілька правил, які не принесуть шкоди вашому організму, і допоможуть вам скинути вагу після пологів 

Як схуднути після пологів? - навчись правильно готувати їжу!

Попередня обробка продуктів харчування допоможе вам значно скинути вагу, не залишившись голодною і дратівливою.

Овочі, фрукти краще зберігаються в темному, провітрюваному місці або в холодильнику. Але краще вживати їх відразу ж після покупки.

Зібравшись помити овочі, не тримайте їх довго у воді, щоб вони не віддавали мінеральні речовини і вітаміни. Промити під краном необхідну кількість буде достатньо.

Ніж приберіть в сторону. Їжте овочі та фрукти цілими. Морква, огірки, інші овочі з тонкою шкіркою краще чистити щіткою.

Рекомендується готувати овочі на водяній бані. Так краще зберігаються вітаміни і мінеральні речовини. Не слід занадто довго варити овочі. Вони залишаться твердими і не втратять свій колір.

Можна використовувати гриль як спосіб приготування перцю, кабачків, духовку для запікання картоплі і цибулі.

Термічна обробка робить білки твердими і ускладнює роботу ензимів. Круте яйце перетравлюється повільніше, ніж недоварене яйце. Тому м'ясо, риба, приготовлена на водяній бані або запечена в духовці, засвоюється легше.

При виборі посуду краще всього зупинитися на тефлоні. Цінність такого посуду в економії жиру. При підсмажуванні виходить калорійна їжа, а вона погано засвоюється шлунком. Шлунковий сік погано проникає через запечену скоринку. На тефлоновою сковороді можна смажити на воді.

Вживання в їжу нежирного сиру, кефіру, овочів стане одним з важливих відповідей на питання "Як схуднути після пологів".

Один з прийнятних методів повернути собі колишню вагу - це розвантажувальні дні. Проводити такі дні потрібно один раз на тиждень. За цей день можна втратити до кілограма маси тіла. Важливою особливістю розвантажувальних днів стане поділ їжі на 5-6 прийомів до 19 годин вечора.

Продукти харчування, складові раціон протягом розвантажувальних днів можуть включати в себе варену рибу, гарнір у вигляді капусти або огірків, несолодкий чай, нежирне м'ясо, лимонну воду (на 3літра води 1 лимон і столова ложка меду), яблука, кавун, огірки і відвар шипшини. Чергування цих продуктів вибирається індивідуально.

Трави для схуднення, які використовуються в боротьбі із зайвою вагою, є прекрасними союзниками. Морська капуста не тільки допоможе знизити апетит, але й підвищить вміст йоду і знизить рівень холестерину в крові. Одним із раціональних методів позбавлення від зайвих кілограмів стане зниження вживання продуктів з легкозасвоюваними вуглеводами. Це цукор, сметана, горіхи, кондитерські вироби.

Як схуднути після пологів - вирішувати вам, головне, щоб табу на продукти не позначилися на вашому емоційно-психічному стані.

Коментарі