Препарати для схуднення - зниження ваги ціною здоров'я


Цей матеріал не носить рекламний характер. Його мета - спробувати зрозуміти, чи варто приймати, так звані БАДи, препарати для схуднення чи ні. Звичайно, їх виробники та продавці обіцяють, що після невеликого курсу прийому препарату, ви схуднете на величезну кількість кілограмів. І це - чиста правда. Таблетки для схуднення дійсно дозволяють швидко, не докладаючи жодних зусиль, позбавитися від зайвої ваги. Але ви ніколи не замислювалися, за рахунок чого це відбувається і чому навіть фігури тих жінок, які роками не могли і півкіло скинути, раптом змінюються в кращу сторону прямо на очах?

Виробники пояснюють це чудесним складом своїх препаратів, інгредієнти якого, як правило, становлять велику комерційну таємницю і переконують покупців в абсолютній натуральності, і, тому, безпеки таблеток. Щодо натуральності компонентів - то й тут, у багатьох випадках, вони не брешуть. Тільки от треба враховувати, що натуральне - це не синонім корисного і нешкідливого. Коноплі адже теж натуральний продукт, ну і що з цього?

Давайте, наприклад, подивимося склад популярних тайських таблеток:

фентермін (засіб, пригнічує апетит, психотропний препарат, заборонений до використання у багатьох країнах світу),
серотонін (речовина, яка бере участь у передачі нервових імпульсів головного мозку та хімічної еквівалент якого відноситься до категорії наркотичних засобів),
фенфлюрамин (так само психотропний препарат, сприяє розвитку пороку серця, заборонений практично у всіх країнах).
Ну і якісь трави. Для запаху і пристойного зовнішнього вигляду таблеток.

Коментарі зайві. Приймаючи пігулки з таким складом, ви автоматично стаєте наркозалежними, і, зрозуміло, ваш організм перестає вимагати їжу, як це зазвичай у наркоманів і відбувається. У результаті - ви худнете, але знищуючи при цьому печінка, нирки, нервову систему, шлунок і серце. А після закінчення такого експерименту над собою, коли в мозок перестають надходити одурманюючі його сигнали, ви накидаєтеся на їжу і за кілька тижнів не тільки повертаєте скинуті кілограми, але і набираєте більшу вагу, ніж у вас був до початку «дивного курсу лікування».

Повірте, з капсулами для схуднення, таблетками, які продають під іншими назвами, справа не краща. Це одна і та ж погань в різній красивій упаковці.

А що ж з чаями для схуднення? Їх то можна пити чи ні? До їх складу входять проносні і сечогінні речовини (добре ще, якщо натуральні, а не хімічні). Результат після їх прийому такий: ви худнете на кілька кілограм, при цьому, з організму вимивається кальцій (починають ламатися нігті, хитатися зуби, січеться волосся), уражається слизова оболонка кишечника, що веде до виразки шлунка і гастриту, загострюється геморой.

Що ж, якщо хтось хоче стати стрункою такою ціною - будь ласка, дайте шахраям на собі заробити і потім довгі місяці (якщо не роки) бігайте по лікарях. Якщо ж ви думаєте про своє здоров'я - починайте вести правильний спосіб життя, обмежте своє харчування, підберіть собі індивідуальну дієту, займіться спортом. Це і є єдині способи схуднути, інших ще не винайшли ...

На додаток до сказаного пропонуємо вам подивитися кілька відео роликів, в яких розкривається вся «корисність» препаратів для схуднення.

Коментарі

Дописати коментар