Shapely Secrets: нова програма схуднення від Грір Чайлдерс

Схудни з Shapely Secrets: мінус 1 розмір одягу за 14 днів 

Shapely Secrets - програма статичних вправ. Її виконання забере у вас всього 7 хвилин. На першому етапі вправи можуть виконуватися в будь-який час дня, так що вам більше не потрібно викроювати час у своєму ранковому графіку. Ви не будете видавати ніяких звуків, крім тихого спокійного дихання, так що Shapely Secrets може бути зручною для матусь в декреті. Ці вправи, на відміну від бодіфлекса, підходять гіпертонікам і людям з відшаруванням сітківки, адже базові рухи Shapely Secrets не вимагають затримки дихання. Вже сьогодні ця програма б'є всі рекорди продажів у США, а її ефективність підтверджена дослідженнями Медичного Університету Південної Каліфорнії.

Лікарі свідчать про те, що чотири вправи базової програми Shapely Secrets при регулярному щоденному виконанні здатні зміцнити м'язи. Ефект будується на тому, що ви працюєте по одній і тій же програмі кожен день, самостійно напружуючи м'язи ніг, сідниць, рук, преса та ін частини тіла в спеціальних статичних позах. Ці рухи нагадують калланетику, тільки задіюють одночасно більшу кількість м'язів.
Shapely Secrets підходить початківцям. Адже ви не повинні будете стрибати або піднімати гантелі, достатньо буде просто напружити м'язи і утримувати цей стан до 25 секунд. Середній результат - мінус 1 розмір одягу в нижній частині тіла всього за 14 днів. Однак програма вправ Shapely Secrets тестувалася виключно на повних дамах, чий ІМТ перевищує 30.

Схудни з Shapely Secrets: вправи 

• Міцні руки, високі груди

Встаньте прямо, підтягніть таз, зіпріться передпліччями в боки і з силою зігніть руки в ліктях. Напружуйте біцепс, трицепс і м'язи грудей протягом 25 секунд. Трохи підніміть руки в плечах, повторіть. Всього ви повинні зробити 4 вправи, поступово піднімаючи руки в плечах. В останньому підході ваші руки зігнуті в ліктях, а долоні підняті над головою.

• Підтягнуті трицепси, пряма постава

Стоячи, нахиліть тулуб під кутом 45 град. до ніг. Випряміть руки за спиною, зведіть лопатки, напружте трицепс і спину. Утримуйте позу 25 секунд. Повторіть 3 рази, поступово піднімаючи руки все вище і напружуючи м'язи сильніше.

• Ноги і сідниці

Зіпріться руками об спинку високого стільця, підніміться на носочки і стисніть сідниці з усіх сил, напружуючи при цьому стегна і литки. Ви повинні «тиснути» тазом вперед, але не розслабляти прес в процесі. 4 повтори по 25 секунд.

• Молоде обличчя

Зобразіть губами високий овал, одночасно втягуючи щоки і розтягуючи шию. Вправа нагадує «Лева» і «потворне гримасу» з Бодіфлекс, якщо їх виконати разом, а мова при цьому не висовувати. Утримуйте позу 40 секунд.

Shapely Secrets: секрети стрункості від Грір Чайлдерс 

Грір Чайлдерс продає цю програму разом з новою книгою «Секрети стрункості». У ній вона рекомендує дотримуватися збалансованої дієти на 1600 ккал. Грір радить їсти 5 разів на день, щоб не відчувати сильного голоду в перервах між прийомами їжі. Основа меню - зелені овочі, нежирне м'ясо, цільнозернові каші та хліб. А ось жири і цукор слід обмежити.

Ви дійсно можете почати худнути за програмою Shapely Secrets. Особливо вигідна вона для тих, хто раніше зовсім не займався спортом. Статичні вправи дозволять вам швидко прибрати зайві об'єми, підтягнути м'язи, прискорити метаболізм. Згодом ви зможете перейти на спеціальні програми для верхньої та нижньої частини тіла, які містять більш складні вправи. Ці тренування необхідно чергувати через день. І завершальним етапом схуднення буде підключення нової, більш ефективної версії жироспалююче дихання з програмою Shapely Secrets Abdonda.

Почніть сьогодні, адже 7 хвилин на день - це зовсім невелика ціна за стрункість і здоров'я в перспективі.

Коментарі