Підготуємо себе до дієти

Майже всі дієти розраховані на 2-3 дні, але результату вони майже не приносять. Відбувається це тому, що вчиняється спроба привчити організм до зовсім нової системи харчування. До такої системи наш організм не привчений. Від цього стресу не варто очікувати позитивних результатів.

Дуже важливо привчити й підготувати організм до очищення, а потім і до схуднення. Робити це потрібно поступово, що є важливою умовою.

 Оптимальний для організму варіант, це тритижнева дієта з плавним зниженням ваги. 

Три принципи дієти. 

Дієта повинна будуватися по трьох принципах. Це очищення організму від шлаків, поповнення вітамінами, мінеральними і живильними речовинами. І головна умова назавжди забути про зайві кілограми, і додати в свій розклад фізичні навантаження.

Насичення і гармонія для схуднення. 

Дієтологія вже давно встановила, що всі продукти харчування не тільки здатні насичувати організм, але і сприяють гармонізації обмінних та енергетичних процесів які відбуваються в нашому організмі. Основними елементами в цьому процесі є фрукти і овочі, які багаті вітамінами і мікроелементами. Завдяки цим речовинам і відбувається поліпшення здоров'я.

Продукти харчування під час дієти. 

Ця дієта підходить практично всім, так як рекомендовані на тритижневий термін продукти містять ряд вітамінних груп, які стимулюють організм. Звичайно, до таких продуктів відносяться фрукти й овочі. А доповненням до такої системи живлення служить фізичне навантаження.
І тоді очищення організму стане максимально ефективним. Завдяки фруктам, овочам і фізичним вправам ваш організм наповниться корисними речовинами і киснем, і приведуть до висновку токсинів і шкідливих речовин.

Коментарі