Схуднення за допомогою активованого вугілля

Ви напевно чули про те, що схуднення за допомогою активованого вугілля не тільки є одним з останніх методів ефективного скидання зайвих кілограмів, але і вимагає певної дозування, призначеної фахівцем. 

Схуднення за допомогою активованого вугілля 
Така дозування прийому цього препарату, може бути встановлена ​​лікарем, що допоможе уникнути небажаних проявів - поносу або запору. А при тривалому застосуванні цього препарату, схуднення за допомогою активованого вугілля може призвести до збіднення організму (вітамінами, жирами, гормонами і білками). Просто при виведенні з організму газів, отрут, токсинів, важких металів і шкідливих речовин, людина може позбавити себе корисних і необхідних організму складових. Це викличе в організмі стресовий стан.

Активоване вугілля, будучи лікарським препаратом, виступає як антидот і складається з вуглецю, з досить розвиненою пористою структурою. Наділені каталітичними якостями і адсорбційним дією, цей препарат може пов'язувати хімічно різні сполуки. У терапевтичних цілях активоване вугілля допомагає боротися організму з небажаними проявами - діареї, диспепсії, метеоризму, захворювань пов'язаних із заворушеннями в кишечнику і гниттям у всьому стравоході. Бронхіальна астма, інтоксикація при отруєнні та атопічний дерматит так само ефективно придушуються активованим вугіллям...



Схуднення за допомогою активованого вугілля - протипоказання 
Але застосування активованого вугілля передбачає протипоказання, людям страждаючим виразковими захворюваннями шлунково - кишкового тракту і кровотечами всередині його. Тому схуднення за допомогою активованого вугілля підходить не всім, і перед початком цієї дієти треба обов'язково проконсультуватися з лікарем.

Не варто зловживати цією дієтою, яка може викликати токсичний ефект і привести до блювоти - активоване вугілля не дає всмоктуватися в кишечник вітамінів і мінеральних речовин, життєво необхідним для організму.
Схуднення за допомогою активованого вугілля - застосування 
Пам'ятаючи всі ці тонкощі, можна буде використовувати одну з двох схем для схуднення, застосовуючи активоване вугілля.

При першій схемі необхідно приймати по одній таблетці активованого вугілля (натщесерце) на кожні десять кілограм ваги, починаючи з трьох таблеток і стежачи за самопочуттям, переходити до встановленої дозуванні.

Друга схема передбачає прийом десяти пігулок препарату протягом дня, встановивши цю кількість в три прийоми і випиваючи за годину до їжі. Курс цієї дієти передбачає десятиденну тривалість, а після робиться перерва (десять днів). Після чого, процедуру можна буде повторити, порадившись попередньо з фахівцем.


Коментарі