Голковколювання для схуднення



Голковколювання - це стародавнє мистецтво лікування існує на нашій планеті вже не менше п'яти тисячоліть. Найбільшого розвитку воно досягло в Китаї. Як і в давнину, цей метод народної медицини дає чудові результати при лікуванні багатьох захворювань і ожиріння не є винятком. Давайте ж дізнаємося, як використовується голковколювання для схуднення і який ефект воно здатне забезпечити. 

Механізм впливу голковколювання на схуднення

Відповідно до древніх навчань, в організмі людини циркулює життєва енергія Ци. Її шлях проходить по 14 меридіанах, кожен з яких перетинає певний орган. Якщо в ньому існує надлишок або нестача енергії необхідно провести коригування, що і роблять досвідчені фахівці, використовуючи в роботі стерильні голки з золотих і срібних сплавів. На тілі людини існує близько 1000 точок, впливаючи на які можна вирішити багато проблем зі здоров'ям...



Класичний метод 

Щоб нормалізувати вагу необхідно надати вплив на всі основні механізми розвитку ожиріння.

Основними його причинами є: 

• Порушення обміну речовин
• Порушення регуляції апетиту
• Порушення термогенеза (цей термін означає вироблення тепла організмом людини)
• Збої у психічному та емоційному стані

Після впливу на певні точки, розкидані на тілі людини, апетит приходить в норму, посилюється розщеплення жирової тканини, поліпшується відтік лімфи і стабілізується гормональний фон.

Зниження маси тіла всього за місяць може становити 5-7%. Для досягнення найкращого ефекту необхідно прийняти близько 10-15 сеансів, тривалість кожного з яких становить 40-45 хвилин.

Метод голковколювання Фалев 

Дана методика голковколювання задіє точки не на всьому тілі, а лише на вушних раковинах. Голка, що впливає на так званий центр голоду, дозволяє блокувати апетит. Само собою зрозуміло, такий вплив вимагає постійного медичного контролю.

Голка Мухіної 

Даний метод дозволяє впливати на зону насичення. Здійснюється це за використанням особливої голки, що зовні нагадує сережку для пірсингу. Носять подібні «прикраси» близько півроку, що забезпечує постійний вплив на активну точку і призводить до поступового скидання ваги. В особливо складних випадках голку залишають на рік.

Протипоказання до будь-якого виду акупунктури 

• Будь-які злоякісні утворення
• Вагітність і лактація
• Судомний синдром
• Гостро протікають гарячкові стани
• Булімія
• Сильне виснаження організму

Невелика кількість протипоказань робить це метод схуднення прекрасним способом зміни фігури в кращу сторону. Не варто також забувати, що акупунктура не тільки позбавить організм від зайвих жирових накопичень, але і поліпшить його стан в цілому.
Худніть на здоров'я!

Коментарі