Тренування Меган Фокс: правила стрункості та схуднення

Акторка і модель Меган Фокс неабияк схудла з моменту зйомок в «Трансформерах». І навіть заміжжя не змогло зупинити процес - дівчина з такою собі сусідки з формами припинилася в гламурну діву нульового розміру. Як? Причина проста - спеціальна програма тренувань і низькокалорійна дієта. А ще Меган Фокс приймає мультивітаміни, не їсть солоне і солодке, і намагається спати як мінімум 8-9 годин на добу. 





Тренування Меган Фокс: правила 

Займатися за запропонованим планом вартує від 4 до 6 разів на тиждень. Один день відпочинку - мінімум навіть для тих, хто знаходиться в хорошій формі. Кожен тренувальний день ви повинні починати з кардіо. У період зниження ваги настійно рекомендується робити цей комплекс до сніданку або, як мінімум, снідати яких-небудь овочевим стравою або білових продуктом і відразу відправлятися в зал. Запорука успіху - не є вуглеводні продукти перед тренуванням, щоб тіло одразу почало спалювати жир.

Якщо ви займаєтеся 6 разів на тиждень, замість днів відпочинку (середа і субота) влаштовуйте кардиотренування середньої інтенсивності з рівномірним навантаженням, але намагайтеся не робити кардіоінтервалів кожен день. Так ви тільки підвищите адаптацію і будете спалювати менше калорій, ніж зазвичай.

Після фітнес-тренування не варто відразу накидатися на їжу. Протягом 20 хвилин після закінчення руху ви повинні випити напій з вітамінами і L-карнітином. А ось перший прийом їжі - як мінімум через дві години. Він включає в себе тільки знежирений білок і овочі.

Основне правило тренувань - не змінювати послідовність кардіо та силових рухів. Тільки так ви будете худнути, а не нарощувати мускулатуру в тренажерному залі.

Тренування Меган Фокс: комплекс вправ для схуднення

Понеділок 

Кардіо:

Інтервали низької інтенсивності розімніться протягом 5-10 хвилин на будь-якому кардіотренажерах. Потім 5 хвилин працюйте з середньою інтенсивністю, 2 хвилини з високою, і 1 хвилину з піковою. Після цього на 2 хвилини ослабте опір тренажера до мінімуму, але не знижуйте темп. Повторіть інтервальну частина 2 -4 рази, потім протягом 5 хвилин виконуйте «заминку», вповільнюючись.

Силова частина: 

Прес. Кожне тренування ви повинні виконувати одне комплексне рух на прес, і одне додаткове рух для інших груп м'язів. У понеділок ваше вправа - поза Планки. Встаньте в упор лежачи як для віджимання. Сильно напружте прес, підтягніть сідниці, не прогинайтеся в попереку. Опустіть руки на передпліччя так, щоб вони були перпендикулярні поверхні підлоги. Положення ніг, стегон і преса не міняйте. Зафіксуйте позу протягом 1-4 хвилин. Повторіть вправу 3 рази.

Стегна і сідниці. Встаньте обома ногами на платформу Босу. Стопи паралельні один одному, шкарпетки не розгортати, руки - на талію. Знайдіть баланс, трохи згинаючи коліна і напружуючи прес і спину. Зберігайте пряму поставу, лопатками тягніться до хребта. Обережно на два рахунки опуститеся в присед. Поверніться в І.П., повторіть 15-20 разів в два підходи.

Вівторок 

Кардіо.
Інтервали високої інтенсивності. Розімніться протягом 5 хвилин. Потім працюйте з максимальним опором 2 хвилини, відразу ж скиньте опір і прискорюйтеся протягом трьох хвилин. Повторіть 4-6 разів, виконайте п'ятихвилинну затримку.

Силова частина: 

Прес. Ляжте на підлогу, стопи стоять паралельно, руки за головою, але пальці вільно підтримують голову, ніяких «замків». Силою м'язів преса скрутити вперед, відриваючи одночасно ноги і корпус від статі. У верхній точці затримаєтеся на 10 секунд. Повторіть 15-20 разів, 2 сети.

Груди, трицепси, плече. Встаньте прямо між двома паралельними лавами або стільцями з міцним сидінням. Прийміть положення упор лежачи для віджимання, спирайтеся руками на лавки або стільці, при цьому поперек плоска, стопи на підлозі. Відіжміться так, щоб лінія грудях була нижче поверхні стільців. Повторіть вправу 12-15 разів, зробіть 2 підходи.

Четвер 

Повторіть комплекс понеділка, але з іншим кардіотренажерах.

П'ятниця 

Повторіть комплекс вівторка, постарайтеся зробити кардіо на біговій доріжці або зі скакалкою.

І не забудьте в кінці кожного тренування потягнути м'язи протягом 5-10 хвилин. Пам'ятайте, що це інтенсивне тренування, вона допоможе позбутися від 500-700 ккал за один цикл вправ.

Коментарі