Способи схуднути до літа

 Дуже часто людина, вирішивши схуднути швидко до якоїсь події або сезону, починає слідувати екстраординарним і, часто шкідливим для здоров'ю, порадам, а у підсумку залишається без бажаного результату. Насправді схуднути до літа не так і складно, просто потрібно це робити правильно. 














Перш за все, потрібно налаштуватися і визначити реальні цілі. Визначте, що ви згодні пожертвувати. Якщо ви хочете схуднути за один тиждень - це реально. Короткочасні програми корекції ваги - абсолютна правда, але їх ефективність дуже недовго. Організм не встигає звикнути до нового режиму, і набір зайвих кілограмів назад відбудеться дуже швидко, тільки-но ви повернетеся до колишнього способу життя. Тому на боротьбу з надлишком обсягу краще відводити не менше двох тижнів (а краще ще більше). У цьому випадку повернення зайвого, після зупинки роботи над собою, теж статися, але процес буде довше розтягнутий у часі.

Не варто ставити перед собою недосяжних цілей. Ви не зможете за два тижні виглядати, як голлівудська кінозірка. Визначте мету досяжну, тоді вас не спіткає гірке розчарування.

Схуднути швидко можна збільшивши фізичні навантаження або зменшивши порції їжі. Зверніть увагу на «або», тобто якщо ви значно збільшуєте навантаження на організм - харчуватися потрібно повноцінно. Спорт зміцнює наші м'язи і прискорює процеси метаболізму. Якщо крім фізичних навантажень ще й скоротити споживання їжі - ви дійсно почнете зменшувати свою вагу значно швидше. Але не за рахунок спалювання жирових відкладень, а зменшуючи свою м'язову масу. Підсумок вага менша, але і здоров'я стало менше теж. Тому харчуйтеся правильно, не заганяйте свій організм у стан стресу.

Для мають час і кошти можна порекомендувати проводити тренування в тренажерних залах, під опікою досвідчених інструкторів. Якщо ви не хочете займатися спортом в спеціалізованій установі - у вашому розпорядженні біг, гантелі і комплекси гімнастичних вправ, які обов'язково приведуть до позитивних результатів.

Закоренілим ледарям, які не бажають виснажувати себе фізичними навантаженнями, доведеться сподіватися на дієту. Менша калорійність споживаної їжі = кращий і швидший позитивний результат. Але не варто мучити себе новомодними монодієтами. Харчуйтеся повноцінно, просто уникайте перекусу і зменшіть хоча б на третину кількість їжі на ваших тарілках. Забудьте про бутерброди на ніч. Скоротіть кількість випитих чашок солодкої кави і чаю. І перестаньте курити - дим сповільнює процес схуднення, отруюючи організм.

І в будь-якому випадку не варто кожну годину ставати на вагу. Адже справа не в цифрі, на яку вказує стрілка, а у вашому самопочутті і хорошому настрої. Саме для цього варто схуднути до літа - щоб почуватись і виглядати добре.

Худніть на здоров'я!

Коментарі