Сибірська клітковина для схуднення

   Сибірська клітковина для схуднення. Ну, хто не знає про користь клітковини? На жаль, вживати в їжу багаті нею продукти вдається далеко не завжди. Допоможе заповнити дефіцит і посприяє створенню красивої фігури сибірська клітковина для схуднення - саме про це корисному продукті і піде мова в нашій статті.




 

  Що таке сибірська клітковина?

Даний продукт поєднує в собі рослинні волокна, отримані зі злакових культур і з фруктів (ягід). Цей комплексний склад забезпечує високу ефективність, а крім того дозволяє збагатити організм людини корисними мікроелементами і вітамінами.

Сибірська клітковина проводиться без хімічних добавок, барвників і ароматизаторів - це повноцінний і абсолютно натуральний продукт, повністю готовий до вживання.

Готовий продукт в обов'язковому порядку містить оболонки пшеничного і (або) житнього пшона. Також він може включати різні корисні добавки: ягоди (чорниці, горобину і ін), фрукти (яблуко, абрикос і ін) і навіть горіхи (найчастіше - ядро ​​кедрового горіха).

Який ефект забезпечує клітковина?

Комплексний продукт, що купується в аптеці, працює відразу в декількох напрямках - він забезпечує:

• Зниження та стабілізацію ваги
• Покращення роботи та очищення кишечника
• Підвищення пружності шкірних покривів
• Стабілізацію рівня цукру в крові
• Зниження рівня холестерину
• Запобігання ряду захворювань (у тому числі онкологічних)
• Заповнення дефіциту корисних елементів і вітамінів в організмі

Яким чином клітковина дозволяє схуднути?


Клітковина розбухає в шлунку і запобігає почуття голоду, що дозволяє знизити калорійність раціону. Не секрет, що наш організм, потрапляючи в голодний режим, при першій же можливості прагне компенсувати понесені втрати. Саме тому практично всі дієти не дозволяють утримувати результат довго - згодом кілограми повертаються.

Заповнює шлунок клітковина запобігає голодні позиви, тим самим не дозволяючи цьому органу відправляти тривожний сигнал «верховному головнокомандувачу» про істотне зниження калорійності раціону. Ну а відсутність загрози як такої в свою чергу не викликає відповідних дій. Це означає, що дієта на клітковині набагато ефективніша - її легше витримати, а результат практично завжди залишається на досягнутому рівні.

Як вживати клітковину?

Добова доза клітковини становить 3-4 ст.л. Продукт розводять у воді і запивають великою кількістю рідини. Вживають клітковину 3-4 рази на день за півгодини до їжі.

Для довідки, денна норма клітковини дозволяє спалити 120 ккал, що фактично відповідає двадцятихвилинній пробіжці в середньому темпі.

Протипоказання

Варто пам'ятати, що навіть цей корисний продукт має свої протипоказання. Пов'язано це, перш за все з тим, що клітковину важко перетравлювати. Саме тому її не варто вживати при будь-яких проблемах з шлунково-кишкового тракту (при виразках, гастритах, колітах та ін.)

Результати

Регулярно вживаючи сибірську клітковину можна не турбуватися про дефіцит корисних елементів у своєму раціоні. Ну а супутнє цьому позбавлення від зайвих кілограмів можна вважати вельми приємним бонусом.

Коментарі