Дієта Бейонсе

Актриса, модель, танцівниця, а також популярна R & B-співачка Бейонсе не відрізняється природною витонченістю форм. Це змушує її час від часу вдаватися до різних дієт, серед яких особливе місце займає «The Master Cleanser» - свого часу саме ця дієта Бейонсе дозволила співачці помітно схуднути напередодні церемонії American Music Awords. 





Дієта Бейонсе 

Дану дієту жодною мірою не можна віднести до «пера» Бейонсе - її опублікували ще у 40-х роках минулого століття. З тих пір вона періодично повертає свою популярність і знову йде в тінь.

Ця методика схуднення дозволяє дуже швидко втратити вагу, ось тільки відбувається це багато в чому завдяки зневодненню. Само собою зрозуміло, більша частина втрачених кілограмів практично відразу повертається. Єдиний плюс, який забезпечує дана дієта - це ефективна чистка організму від шлаків і токсинів.

Дотримуватися дієти Бейонсе варто не довше 2-3 днів. Протягом цього часу необхідно повністю відмовитися від їжі і пити лише особливий «еліксир» до складу якого входять наступні компоненти:

• Дистильована вода (6 склянок)
• Сік, видавлений з половини лимона
• Натуральний кленовий сироп без додавання цукру (2 ст.л.)
• Мелена кайенский (червоний) перець (1 щіпка)

На додаток до цього «раціону» можна вранці і увечері пити по склянці проносного чаю.

Вихід з дієти 

Автори методики стверджують, що почуття голоду під час її проходження зазвичай не відчувається (це смілива заява викликає деякі сумніви). Абсолютно точно можна сказати, що якщо дотримуватися дієти довше встановленого терміну, то це буде супроводжуватися сильною слабкістю і головним болем.

Після завершення дієти Бейонсе пару днів можна пити лише свіжовичавлений грейпфрутовий (як варіант, апельсиновий) сік. Після цього можна потроху вводити тверду їжу, уникаючи переїдання. Особливу увагу варто приділити прийому вітамінного комплексу (у нього обов'язково повинні входити вітаміни А, В і К).

Перш ніж сісти на таку дієту від співачки Бейонсе варто подумати - чи не принесе вона більше шкоди, ніж користі. У будь-якому випадку проконсультуйтеся з лікарем, щоб виключити будь-який ризик.

Коментарі