Страви для схуднення. Їч і худай: Весняний омлет

Дієтичний рецепт для тих, хто стежить за своїм здоров'ям або хоче схуднути. 

Калорійність 1 порції становить: 117 кКал
Білки - 13г
Жир - 4 г (холестерину-0г)
 
Для приготування весняного омлету (на 4 порції) знадобляться: 
 
Трохи збиті яєчні білки -12 штук
Лук-ріпка-100г
Помідори - 12 штук
Спаржа - 12 стеблинок
Часник - 4 зубчики
Пучок свіжого базиліка (в омлет) і 2 гілочки (для прикраси)
Олія оливкова-1 ст.л.
Сіль і перець - за смаком

Спосіб приготування весняного омлету: 

1.Разогреть духовку приблизно до 175 градусів.

2. Оливкова олія нагріти в сковорідці, в якій будете випікати потім омлет.

3. Порізати цибулю, часник роздавити через Часничниці.

4.Виложіть цибулю і часник на розігріту сковорідку і підсмажити 1 хвилину (на невеликому вогні).

5. Додати нарізану спаржу (краще порізати спаржу на поздовжні смужки) і готувати ще приблизно 30сек-1 хвилину.

6. Порізати помідори навпіл, порубати базилік і теж покласти в сковороду. Все це посолити і поперчити.

7.Заліть цю масу збитими білками і перемішати.

8. Зняти з вогню і поставити омлет в духовку на 8-10 хвилин. (Можна його перелити у форму для запікання).

9.Винуть омлет з духовки, прикрасити зверху гілочками базиліка.

Коментарі

Дописати коментар