Дієта Єви Лонгорії

Єва Лонгорія - досить відома в світі модель, актриса і ресторатор. Вона полюбилася нашим співвітчизникам у ролі Габріель Соліс з популярного серіалу «Відчайдушні домогосподарки». Ця вельми мініатюрна жінка, за її власним визнанням, ніколи не мала особливих труднощів з підтриманням форми - запорукою успіху була активна життєва позиція Єви. 


Всерйоз задуматися про красу власного тіла їй довелося, вже почавши зніматися в серіалі (Єві дісталася роль досить сексапільної дами, що одягає досить відверті наряди). Саме це змусило красуню, що має мексиканські корені, всерйоз зайнятися тренуваннями. Крім того, до роботи над ідеальними пропорціями «підключилася» і досить жорстка дієта Єви Лонгорії... 



Фізичні навантаження 

Єва зізнається, що, незважаючи на любов до різних видів спорту (у юності актриса грала у баскетбол, займалася гімнастикою і входила в групу підтримки), регулярно займатися їй сьогодні заважає сильна завантаженість роботою і сама банальна лінь. Допомагає ж працювати над собою особистий тренер (Єва, сміючись, зазначає, що йому часто доводиться буквально виганяти свою підопічну з ліжка на чергове тренування). Ну а оскільки тренер Еве дістався досить наполегливий і грамотний, то він розробив цілу серію тренувань, які змінюють один одного (актриса займається кікбоксингом, приділяє увагу кардіотренуванням, силовим навантаженням і йоги). Такий комплексний підхід дозволяє уникнути звикання до певних навантажень. Тренується Єва тричі на тиждень по годині.

Переваги в їжі 

Єва не сприймає жорстких обмежень в їжі, проте вважає, що дозволяти собі улюблені висококалорійні страви коштує в помірних кількостях - в цьому випадку особливої ​​шкоди вони не принесуть.

Актриса та модель, Єва Лонгорія обожнює овочі і рибу - ці продукти складають основу її раціону. Крім того, до числа її харчових фаворитів входить різноманітна листова зелень, а без шпинату і брюссельської капусти вона і зовсім не уявляє свого життя.

Єва не відмовляє собі в оригінальній мексиканської кухні, проте намагається готувати улюблені страви без жирних соусів, сирних заправок і калорійних продуктів. Як не дивно, але такі низькокалорійні аналоги у зоряної «домогосподарки» виходять навіть смачніше самих мексиканських страв.

Дієта Єви Лонгорії 

Швидко привести себе у форму Єві допомагає досить жорстка дієта, розрахована на тиждень. Денний раціон дієти ділиться на три прийоми їжі і не містить перекусів. Після вечері можна пити лише мінеральну воду, а є вже нічого не можна. Дієта накладає повну заборону на сіль і цукор. Сніданок, обід і вечерю слідують один за одним через 3 години.

Меню: 

• Сніданок: яйце некруто і зелений чай
• Обід і вечеря: нежирний сир (по 150 г) і чай

Результати 

Результатом застосування даної дієти є втрата 5-7 кг. 

Краса форм Єви Лонгорії не викликає сумніву. Якщо ж ви бажаєте наблизитися до такого чудового результату, то без деяких зусиль обійтися не вдасться. Ми ж бажаємо вам успіху в цьому починанні.

Коментарі

Дописати коментар