Як швидко скинути вагу

Певна частина людства стурбована темпами приросту зайвих кілограмів на своєму тілі. З поліпшенням умов життя, якості харчування та розповсюдження "офісного" способу життя з браком часу на фізичні навантаження, ожиріння стало справжньою бідою для сотень мільйонів людей у ​​всьому світі. Природно, у них виникає питання, як швидко скинути вагу, не вдаючись до радикальних дієт і іншим екстремальних методів схуднення

Як швидко скинути вагу 
Виявляється, є такі способи схуднення, які призводять до гарних результатів, до того ж не вдаючись до голодування. Практика схуднення без екстриму довела сім позицій, які здатні допомогти людині звільнитися від зайвих кілограмів. Але це може статися саме тоді, коли людина починає стежити за своїм харчуванням, проявляти велику фізичну активність, відмовляється від спиртного та інших шкідливих звичок.

Давайте згадаємо, що ми всі вийшли з води і вона нам рідна стихія. Крім того, що треба часто купатися, плавати в басейні або на річці, необхідно ще й споживати воду всередину. Достатнім вважається випитої води в день десь близько двох літрів, що приблизно дорівнює десяти склянках. Саме ця вода активно виводить через ниркову систему розщеплені жири з організму. У зв'язку з цим варто навести як приклад один цікавий факт: 200грам випитої дуже холодної води спалює близько 70-ти калорій... 


Якщо хочеш схуднути -  зобов'язана часто харчуватися, приблизно, п'ять разів на день. Невеликими порціями, це називається дробове харчування. Їжа повинна бути знежирена. Головне, не поспішайте. Споживайте їжу повільно, тоді прийде насичення організму. 

І головна умова-це інтенсивна фізична праця. Саме такі навантаження принесуть організму полегшення в плані скидання калорій. Якщо у вас немає можливості поколоти машину дров, тоді вирушайте в спортивний зал і там давайте собі перцю до сьомого поту.

Якщо раніше ви користувалися великою тарілкою, то, привчіть себе їсти з маленької. Як зрозуміли, в неї може влізти дуже маленька порція, що вам і потрібно.

Якщо не лінь, то можна записувати все, що ви з'їли за день. Вийде прекрасний щоденник схуднення - звіт про ваші гастрономічні пристрасті.

І останнє, вам потрібно відпочити від постійного жування. Залиште свої щелепи в спокої хоча б на один день на тиждень та влаштуйте розвантажувальний день.

А потім станеться диво - ви схуднете, а, значить, помолодшаєте. Боже мій, як це чудово молодіти вдруге в житті!

Худніть на здоров'я!

Коментарі