Як схуднути до літа

До літа всі дівчата прагнуть привести свою фігуру в порядок після зими, прибрати зайві кілограми. Ще б пак! Кожній хочеться виглядати надзвичайно в новому купальнику, купленому спеціально. Shudnuty.blogspot.com розповість, як схуднути до літа. 



Як схуднути правильно? Це питання актуальне як ніколи!

1. Робіть вправи для схуднення до літа

Можна записатися в тренажерний зал, і цілеспрямовано з інструктором зробити програму фізичних навантажень, меню щоденного раціону. Але, якщо ж грошей немає, можна займатися і удома. Для цього можна знайти в інтернеті відеоролики, де добре показано, як правильно виконувати вправи в домашніх умовах. Обов'язково робіть кілька вправ вранці, приблизно 15 хвилин. За цей час схуднути теж можна, хоч і небагато, але все ж.

Протягом дня та ввечері здійснюйте піші прогулянки, йдіть до школи, інституту чи роботи пішки, хоча б пару зупинок.

Можна записатися на танці, серед яких існують напрямки для будь-якого смаку (танець живота, стрип-пластика, бальні, народні і т.д.).

2. Харчування для схуднення до літа

Дієти для схуднення існують дуже різні. Можна підібрати для себе найбільш підходящу по всіх параметрах.

Загальні поради з харчування для схуднення: 


- Обов'язково снідайте, нещільно, але й не варто обмежуватися чашкою чаю; 


- Відмовтеся від солодкого, інакше ефекту від зарядки, зробленої вранці, зовсім не буде; 


- Намагайтеся їсти якомога більше овочів і фруктів, особливо огірки, яблука і мандарини; 


- Обідайте повноцінно, але не дуже ситно; 


- Вечеря  - овочеве рагу або овочевий салат, але тільки до 18:00; 

При дотриманні всіх цих нескладних правил, ви можете перестаратися, і ваш організм буде стурбований таким різким відсутністю їжі. Коли ви кинете дієту, і почнете харчуватися як завжди, ваш організм сприйме першу отриману їду з захопленням, і запасеться її в жир. Тому, мораль така: обмежуйте себе у харчуванні з розумом, не накидайтеся на їжу одразу після дієти, інакше зайві кілограми знову вас завітають.

3. Антицелюлітний масаж для схуднення до літа

Нерідко нам хочеться схуднути в тих зонах, де є целюліт, який аж ніяк не прикрашає нас в купальнику. Щоб позбутися від целюліту в проблемних зонах, вам знадобитися мед і ефірна олія апельсина.

Змішайте 3 чайних ложки меду і близько 3-5 крапель ефірної олії апельсина, отриману суміш нанесіть на проблемну ділянку тіла, починайте масажувати. Приблизно 10-15 хвилин. Цей масаж прекрасно покращує кровообіг, сприяє видаленню целюліту. Після масажу прийміть душ, після якого намажте ту ділянку, який ви масажували - живильним кремом.

Бажаємо вам прекрасної фігури до літа!

Коментарі