Схуднути до літа


Весна прийшла, літо зовсім скоро, а значить доведеться оголятися (у більшою чи меншою мірою). Правильний варіант - регулярно займатися спортом і правильно харчуватися. Якщо хочеш схуднути до літа, то прислухайся до наших порад, і до кінця весни помітиш ефект!


1. Розвантажувальні дні творять дива. Включимо турборежим і зробимо 2 розвантажувальних дні на тиждень. Сядь у ці дні на яблука, кефір або гречку і пий воду або зелений чай. Більше інформації про розвантажувальні дні.

2. При двох розвантажувальних днях залишаються 5 днів звичайного харчування, а за них можна наїстися все, що скинули під час розвантажувальних. Щоб цього не сталося, обмеж себе у солодкому і жирному (не тільки в обсмажених делікатесах, але і у вершковому маслі та інших жирах), а також відмовся від фаст-фудів.

Я не пропоную відмовлятися від білків, жирів або вуглеводів повністю, це буде в зовсім неправильно, тому що організму необхідні всі ці речовини. Просто замість жирної свининки з'їси відварене куряче філе, замість бутерброда з вершковим маслом зроби собі овочевий салат з рослинним маслом, а замість шматка торта віддай перевагу сухофруктам.

3. Природно, куди ж без цього, якщо хочеш схуднути до літа, не їж за 3-4 години до сну! Коли ввечері з'являється непереборна тяга перекусити - яблуко або кефір прийдуть на допомогу.

4. Додай у свій раціон курагу і чорнослив. Ці продукти значно покращують травлення, і очищають наш бідний кишечник від шлаків.

5. Якщо у тебе немає ні часу, ні бажання займатися спортом, старайся, хоча б частіше напружувати різні м'язи тіла. Це можна робити де завгодно і коли завгодно: сидячи за комп'ютером, стоячи біля плити, читаючи цю статтю і навіть лежачи перед сном. Пообертайте руками, потопає на місці, порастягівайся, покрути обруч, ходи по сходах пішки. Все це не складно, але ефективно! Ще здорово буде, якщо почнеш робити ранкову зарядку чи бігати. Можна навіть накачати прес так само, як це робить Демі Мур.

П'ять цих простих порад можуть допомогти тобі позбавитися від зайвих кілограмчиків і таки схуднути до літа!

Коментарі