3 причини, заважають схуднути ВЛІТКУ

Здавалося б, літо - найбільш ідеальна пора для того, щоб, нарешті, позбутися зайвої ваги. Задушливе громадський транспорт, виснажлива спека і постійна спрага практично позбавляють апетиту. Але, вставши на вагу, ви бачите неприємні цифри на табло, що інформують про те, що ви не тільки не схудли, а ще й набрали пару нових кілограм. Чому так відбувається? Які причини, що заважають організму скинути непотрібний "баласт"?
  


Причина 1. Відчуваючи дискомфорт від високих температур, ви практично нічого не їсте протягом дня, зате, коли настає вечір з його прохолодою і свіжістю, ви починаєте набіги на холодильник, і за один присід з'їдаєте набагато більше денної норми, та ще й на ніч. А згадайте відому приказку - вечерю краще віддати ворогу. Тому варто переглянути свій графік харчування і основну порцію з'їдати вранці, а не залишати на вечерю.

Причина 2. Ви сидите на дієті, харчуючись виключно свіжими овочами і фруктами, а організм категорично відмовляється худнути? Швидше за все, секрет його завзятості криється в улюблених вами газованих напоях, які по калорійності не поступаються легкому перекусу. Вживання солодких газованих напоїв зводить нанівець весь ефект від будь-якої дієти, адже газована вода викликає ще більшу спрагу, а щоб її вгамувати, ви знову купуєте баночку улюбленого напою. Загалом, замкнуте коло. Вихід: пити корисні напої, такі як чисту воду, соки, зелений чай.

Причина 3. Мало їсте, мало спите, мало п'єте, і при цьому вага не змінюється? Значить - мало рухаєтеся! Так, у спеку хочеться повалятися на пляжі, відпочити з книжкою в руках, просто розслабитися, але краще згадати про те, як багато розваг приготувало нам спекотне літо. Це і аквапарки, і катання на роликах, катамарани і байдарки, цікаві походи і риболовля. Ще більше пощастило власникам дачі - при скопуванні городу працюють такі групи м'язів, про які тренер з фітнесу може тільки здогадуватися. Так що, піднімайтеся з дивана і вперед, на улюблені шість соток або в найближчий аквапарк.

А найефективнішим способом схуднути були і залишаються психологічні прийоми: можна повісити на видному місці свою саму невдалу фотографію в бікіні, або розоритися та купити дорогі дизайнерське плаття на розмір менше, ніж потрібно. І такі прийоми бувають дієвими. Можливо, всього через місяць квартиру прикрасить нова фотографія у відкритому купальнику, а перехожі на вулиці будуть обертатися услід прекрасній незнайомці в елегантній сукні.



Успіхів вам у схудненні!

Коментарі