Правильне харчування допоможе схуднути влітку

Літо - чудовий час, для того щоб схуднути. Особливо, якщо ви хочете блищати на морі, чи збираєтеся купити весільне плаття на одне з найважливіших подій у вашому житті або просто хочете виглядати стрункіше. П'ять кроків для переходу на правильне та корисне харчування влітку допоможуть виглядати ідеально.



Отже, почніть з того, що відмовтеся від майонезу і всіляких соусів. Їжа має бути здоровою, а готувати її потрібно правильно. Наприклад, продукти, приготовані на пару, зберігають у собі більше корисних речовин. Натуральні спеції та приправи, морська сіль і лимонний сік додадуть будь-якої страви вишуканий смак.

Нехай на вашому столі буде більше продуктів з цільного зерна, тоді ви зможете приміряти будь весільні вбрання, навіть для дуже струнких дівчат. Булочки з цілісного зерна або хліб із зерен грубого помелу повинні з'явитися на вашому столі. Якщо ви любите страви з рису, то замініть білі сорти бурим рисом. Він буде дуже корисний для шлунка.

Деякі дієтологи рекомендують влітку переходити на овочеву дієту. Хоча б місяць спробуйте харчуватися салатами, відварною або запеченою картоплею. Це особливо легко робити влітку, коли всі овочі є на ринках, вони свіжі, коштують недорого. Складіть план харчування, наприклад, на сніданок їжте фруктові салати, на обід - сухофрукти, горіхи, пісні супи, а на вечерю - запечені овочі та овочеві салати. Ви побачите, як уже через кілька тижнів ваша талія зменшиться і ви зможете вибрати найкраще весільне плаття.

Ви не можете жити без м'яса? Тоді влітку скоротіть його кількість. Найкраще купувати нежирні сорти, які допоможуть вам зберегти фігуру. Це може бути кролик, телятина, курка або індичка. Намагайтеся готувати страви на парю або грилі, тоді вони залишаться поживним.

Що стосується алкоголю, то влітку його повинно бути як можна менше. Будь-який напій, що містить спирт, збуджує апетит. Безалкогольне пиво і квас - це теж ваші вороги. Вони містять незначну кількість спирту, що призводить до відчуття голоду. Постарайтеся тримати себе в руках, краще купуйте свіжовичавлені соки, мінеральну воду без газу. Можливо, це не так смачно, зате дуже корисно.

Головне - повірте в свої сили. Тільки так ви зможете змусити зайві кілограми зникнути раз і назавжди.


Успіхів вам у схудненні!

Коментарі

  1. Анонім18:39

    Овочева дієта, на мою думку, найкраща з дієт для літа. Овочів більше ніж достатньо + в довші дні йдуть більші затрати енергії, а отже втрачаються калорії, тому можна швидше схуднути.

    дякую за цікаву статтю!

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар