Куряча дієта



Терміново потрібно позбутися неестетичних складочок жиру на боках і животі, але при цьому ви абсолютно не уявляєте собі життя без м'яса? Вам ідеально підійде не втрачає своєї популярності куряча дієта. Про неї і піде мова в нашій статті.



Користь курячого м'яса при схудненні

Куряче м'ясо - одна з основ здорового харчування. Воно є джерелом високоякісних білків, амінокислот, вітамінів (в основному вони відносяться до групи В) і мінералів (тут можна виділити залізо, фосфор, кальцій, селен і мідь). Курятина в більшій мірі, ніж інші сорти м'яса, включає до свого складу поліненасичені жирні кислоти. У той же час куряче м'ясо є воістину дієтичним продуктом, оскільки вміст білка в ньому помітно вище вмісту жиру (останнього - не більше 10%). Варто також відзначити, що білок м'яса курей містить більше 90% необхідних нам амінокислот (для порівняння - білок яловичини включає лішь72%). Біле м'ясо курки практично не містить холестерину - саме його і рекомендується використовувати в раціоні наведеної нижче дієти.

Раціон курячої дієти

Головне правило цієї дієти - половину раціону має становити саме курятина. Готувати її можна різними способами, але для найбільшої ефективності від обсмажування краще відмовитися.

Крім курки дієта включає наступний список продуктів:


• Фрукти
• Овочі (і салати з них, заправлені рослинною олією)
• Крупи (у тому числі і рис)
• Натуральні соки без додавання цукру (фруктові, овочеві)
• Сухе вино - 1 келих на день (за бажанням)

Калорійність раціону доведеться обмежити 1200 ккал. Варто стежити, щоб меню включало всі допущені до вживання продукти. Тривалість цієї методики схуднення - 7 днів, за цей час можна втратити 4-6 кг зайвої ваги. Невеликий мінус курячої дієти - на всі 7 днів доведеться забути про сіль і цукор (в крайньому випадку, дозволяється лише злегка підсолювати вже готові страви).

Монодієта на курятині

Існує ще один варіант курячої дієти. Він полягає у вживанні одного лише білого м'яса курки (6 прийомів їжі по 100-130 г м'яса у відвареному вигляді). Пити можна несолодкі напої (трав'яні і звичайні чаї, кава) і мінеральну або просто очищену воду. Сіль і цукор також не вітаються, але тривалість цієї методики вполовину менше - лише 3 дні. Монодієта дозволяє позбутися від 2-3 кг.

Куряча дієта - справжня знахідка для фанатичних прихильників м'ясної їжі. Якщо ви себе до них зараховуєте, можете самі перевірити ефективність наведеної у статті методики схуднення.



Успіхів вам у схудненні!

Коментарі

Дописати коментар