Дієта Джулії Робертс


Джулія Робертс - прихильниця рад відомого дієтолога Перриконе. Нещодавно зірка зізналася, що своїми чудовими формами зобов'язана його системі харчування. Секрет краси та позбавлення від зайвої ваги д-ра Перриконе простий: мінімум зморшок на обличчі і мінімум складок на тілі, якщо є лососину. Тобто лосось на сніданок, лосось на вечерю і, звичайно, лосось на обід. Плюс обмежувати себе в споживанні солодкого.

Зразкове меню на день від Джулії Робертс


Відразу після сну випити 300 мл мінеральної води без газу.

Сніданок (приблизно через годину після пробудження): варений лосось - 100 г, вівсяна каша, варена на воді, - 100 г, 1 яблуко.

Через годину після сніданку випити 300 мл мінеральної води без газу.

Обід: варена куряча грудка - 100 г, половина великого яблука, 20 г мигдалю або фундука.

Через годину після обіду випити 300 мл мінеральної води без газу.

Полудень: консервований лосось - 200 г, листовий салат, заправлений лимонним соком і оливковою олією, - 100 г, 300 мл мінеральної води без газу.

Вечеря: консервований лосось - 100 г, листовий салат, заправлений лимонним соком і оливковою олією, - 150 г, 300 мл мінеральної води без газу.

Перед сном випити 300 мл мінеральної води без газу.

Ще один принцип дієти Джулії Робертс - ніколи не пропускати сніданок. Можна навіть з'їсти шоколад, але тільки з першим прийомом їжі. І ще - більше пийте простої води або мінералки без газів.
Успіхів вам у схудненні!

Коментарі