Схуднути в ногах (сідницях і стегнах)



Досягти витонченості і гнучкості стегон можна за допомогою повної відмови як від жирної їжі, так і від кави, а також спиртних напоїв. Дана дієта була створена в найпершу чергу для представниць слабкої половини людства і все тому, що саме у них жир найчастіше накопичується саме на сідницях і стегнах. При всьому при цьому, за допомогою до даної дієті нерідко звертаються і чоловіки, особливо ті, які щодня вживають велику кількість пива. 



Дотримуючись дієти для гарних стегон, Вам вдасться за досить короткий проміжок часу позбутися жирових відкладень в даній області. Вживати в їжу рекомендується дуже велика кількість фруктів, зокрема кавунів, оскільки саме їм властиво звільняти організм від надмірної кількості рідини.

Не варто забувати і про правила здорового способу життя. Гуляйте частіше на свіжому повітрі, робіть зарядку. Щодня рекомендується вживати по половині дині або кавуна поряд з такими продуктами як:
1. один стакан дієтичного йогурту, п'ятдесят грамів будь-яких пластівців без цукру,
2. сто п'ятдесят грамів грибів, які слід приготувати на грилі, велика порція овочевого салату, одна варена картоплина,
3. дві столові ложки консервованих кукурудзяних зерен, а також два біфштекси з помідорами, які слід дуже добре підсмажити на грилі.

Вправи для схуднення в ногах
Лягаємо на спину, руки витягаємо уздовж тулуба, при цьому долоні повинні дивитися вниз. Ліву ногу піднімаємо вгору, злегка згинаємо її в коліні і переносимо управо до тих пір, поки коліно не торкнеться підлоги. Повертаємося в початкове положення, після чого повільно випрямляємо коліно. Таке ж вправу виконуємо правою ногою. Виконувати його слід по десять разів кожною нижньою кінцівкою.




Успіхів вам у схудненні!

Коментарі