Кавунова дієта

Кавун - це чудовий сечогінний продукт. Після десятиденного курсу кавунової дієти вага може зменшитися на сім кілограмів (проте і десять днів - це досить тривалий термін для цієї дієти, а довше її дотримуватися зовсім не варто). Здатність кавуна виганяти з організму зайву воду люди знають багато століть. Так як кавунова дієта є монодієтою, тобто раціон складається з одного продукту, не слід практикувати її довше п'яти діб поспіль без особливих вказівок лікаря. Цього терміну цілком достатньо для того, щоб вивести з організму надлишки вологи, отрут і солей.



Кавунова дієта не відрізняється складністю: протягом доби слід з'їсти кавуна: на десять кілограмів маси тіла один кілограм очищеного кавуна (без кірок).
Потрібно дуже ретельно простежувати свій стан: в деяких випадках спостерігається різке погіршення самопочуття.

Заборонено практикувати цю дієту людям, що страждають каменями в нирках або сечовому міхурі, складними недугами підшлункової залози, а також на цукровий діабет. Людям, страждаючим іншими хронічним недугами, переважно перед початком дієти варто відвідати консультацію терапевта чи іншого лікаря-фахівця. Якщо на другий день з початку дієти самопочуття в нормі (немає неприємних відчуття в області шлунку, здуття, болів), можна перейти на кавуни на п'ять діб. Далі протягом десяти діб слід дотримуватися нижчевикладеного харчування.

Раціон після кавунової дієти:
Сніданок: трохи нежирної бринзи і вівсянка без цукру.
Обід: трохи м'яса (риби або птиці), сирі овочі.
Вечеря: шматок кавуна: на тридцять кілограмів маси тіла один кілограм очищеного кавуна.

За два тижні такого раціону вагу може зменшитися на вісім кілограмів. Такий раціон відрізняється користю і приємним смаком.

Успіхів вам у схудненні!

Коментарі