Дієта для струнких ніжок


Ну, яка жінка не хоче мати стрункі красиві і гладенькі ніжки? Це і естетика, і впевненість у собі. І ще - великий діапазон вибору одягу: аж до шортиків і самих-самих міні-суконь. І якщо зробити ніжки гладенькими допомагає епіляція воском, то ось бажання мати стрункі красиві ноги не завжди, навіть при певних зусиллях, здійснюється. Деяким дамам простіше наблизити до бажаних форм талію і груди, ніж зменшити стегна. Навіть при заняттях фізкультурою часом жир в області сідниць і стегон ніяк не хоче залишати уподобаних місць. Чи є якийсь вихід в таких ситуаціях? Що ж - не треба впадати у відчай. Є ще ключик до секрету струнких ніжок: дієта для струнких ніжок. Так що - пробуємо. 



Почнемо з обмежень: вони повинні стосуватися жирної їжі. Запам'ятайте норму надходження жиру в організм. За добу вона повинна становити п'ятдесят-сімдесят грамів. Але при дієті для струнких ніжок цю норму для себе необхідно зменшити - до двадцяти-тридцяти грамів на добу. Жирні м'ясо, молоко і сир, вершкове масло, сметану і смажені страви краще в цей час залишити в спокої. Не балуемся ковбаскою, майонезом і, звичайно, тістечками. Замість цього - перемикаємося на пісну курку і рибу, кефір і знежирений сир, а також бобові, рис, гречку, овочі і фрукти. Хліб краще грубого помелу.

Проте не можна зовсім виключати жири - адже для правильного обміну речовин і здоров'я судин дані поживні речовини організму необхідні. Так що «пустіть» під час дієти в свій раціон кілька горішків (на добу), лляну олію, жирну морську рибу. Дані продукти містять жирні ненасичені кислоти, які будуть організму дуже корисні. І не варто підходити до дієти із зайвою педантичністю. Якщо у вас на горизонті - шашличок на природі в компанії приємних вам людей, дозвольте собі в цей раз порушити взяті на себе зобов'язання. Нехай краще буде один виняток, ніж довга печаль по зниклому відпочинку. Але після цього не забуваємо відвідати салони краси, фітнес-центри, щоб компенсувати набрані калорії.

Яким приблизно має бути меню, спрямована на набуття струнких ніжок? За зразок можна взяти такі варіанти меню дієти для струнких ніжок. 

Сніданок. Хліб з висівками у вигляді тосту, печені помідори, домашній сир (2 столові ложки).
Або - суха коржик з пшеничного борошна, банан (невеликого розміру), знежирене молоко (100 грамів).

Обід. Випічка з муки грубого помелу (булочка) з добавкою з будь-яких наступних продуктів:

банан (розім'яти) з лимонним соком;
солоний тунець (п'ятдесят грамів) з лимонним соком;
варена квасоля (2 столові ложки).
Вечеря. Ніжка курки (250 грамів) без шкірки, приготована на грилі. Змішаний салат (велика порція).
Або - біла риба (150 грамів) - приготована на грилі. Картопля в мундирі (125 грамів). Зелена квасоля в стручках. Кабачки.

Орієнтуючись на подібне меню, ви виключіть зайве споживання жиру. Звичайно, в один момент ноги худнути не стануть, потрібно якийсь час. Однак, практикуючи таку дієту, ви доб'єтеся результатів - неминуче організм звернеться за жиром для своїх потреб до ваших «засіках», і ніжки обов'язково стануть стрункішими. Звичайно, поліпшити їх форму багато в чому допоможуть фізичні вправи або - біг. Так що підключіть зарядку до дієти - і ваша мрія про гарні ноги стане реальністю.



Успіхів вам у схудненні!

Коментарі